7 februari 2022 |  Mat

Helg-uppdatering

Trots att jag hade en emotionell berg och dalbana förra veckan bestämde jag mig för i fredags att vända på allt. Sagt och gjort, lite pannben, så lyckades jag. Kanske inte 100% men ändå så att jag kände att jag lyckades få ett stabilt och bra mående.

Lite blommor på detta gjorde susen!

Som jag sa, eller berättade för er, skulle jag på dejt. Men.. den ställdes in och jag fick med mig brorsan ut på en minst lika bra om inte bättre aw på vårt favorithak! Pommes, öl (vin för mig) och schnitzel. Mätt och belåten somnade jag riktigt bra när jag väl kom hem!

I lördags åkte jag in till stan för att lämna tillbaka några plagg jag inte var helt nöjd med för att sedan promenera bort till Chou Chou. Om jag var taggad?

Jag hade en dejt med Jennifer som jag gör naglarna hos. Jag minns första gången jag till henne. Jag var i ett förhållande jag trodde skulle vara hela livet, lite förvirrad och hade börjat bli otroligt smal.

Jennifer har alltid funnits där även om vi knappt umgåtts privat. Men hon är en person, en vän som man vill ha livet. En som alltid kommer försöka hjälpa till oavsett.

Chou Chou är en vegansk restaurang och jag har länge varit sugen på att gå dit sen de öppnade i november tror jag.

Om det var det godaste jag ätit? JA. Gå dit, boka på momangen, ring direkt! De har även glutenfria alternativ så som hamburgarbröd osv. Ja, ni fattar. Allt var liksom som en helt ny upplevelse.

Det blev en bra dag med Jennifer, jag var ute i solen och kände bara en sån där känsla som kommer när ansiktet får se solens första strålar. Nykär. Till kvällen blev det tapas i form av friterade majstortillas, stenbitsrom, sötpotatisfries, oliver, ost ja – hela fadderuttan.

Det blev söndag och jag åkte till Fältöversten. Jag har en grej med att jag går runt med påsar hela tiden. Fattar inte egentligen varför men det är något jag måste försöka bli ”av” med. Bättre med en väska eller totebag?

Det fikades på Thelins. Ogillar egentligen ”fika” men ibland så blir jag så himla sugen. Denna biskvi var riktigt riktigt god!

Målet med dagen var att hitta en asiatisk butik. Hade i tankarna att laga en rätt med ingredienser som inte finns i en vanlig mataffär. Efter fika strosade jag genom stan och såg denna affisch. Sverige öppnar upp och jag är sugen på att gå på konsert. Hoppas detta blir av, platserna försvinner i ett.

Efter mycket om och men hittade jag en butik! Mitt vid centralen!

Mapo Tofu. Jösses vad gott.

Gjorde ris till och jag må säga att jag har blivit en riktig höjdare på asiatisk mat! Inte svårare än att göra pannkakor typ. Gör det!

Ny vecka och det är mycket kul som händer denna vecka!

Hoppas ni mår bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram