25 januari 2019 |  Diabetes

Häng med Snoop och kalibrering

Rosanna är en av mina bästa vänner och vi gick på en ”dejt” 2017. Jag var fortfarande sjukskriven och kände mig otroligt ensam. Hittade gruppen ”heja livet” på Facebook och skrev att jag ville träffa nya vänner och det var där det började. Två glas vin senare tillsammans klickade vi. Igår myste vi tillsammans med hennes söta hund Snoop! 

Haha sååååå nyfiken på allt som har med sladd att göra

På väg hem insåg jag att jag inte hade handlat mat än och inte heller ätit så det blev att gå till affären och mitt där bland allt handlade var det dags för kalibrering. Jag tänker inte alls mycket på mitt blodsocker längre för hör  jag inget eller känner vibration vet jag att det är ett bra blodsocker. 

Så jag stannade upp mitt bland allt jordnötssmör för att kalibrera! 

Sen var allt klappat och klart för att checka ut, gå hem och sen göra mig redo för fredagen. Just nu står jag på centralen och väntar på mitt tåg som är lite försenat mot Västerås. Känner att det kommer bli en riktigt bra fredag! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram