25 januari 2019 |  Diabetes

Häng med Snoop och kalibrering

Rosanna är en av mina bästa vänner och vi gick på en ”dejt” 2017. Jag var fortfarande sjukskriven och kände mig otroligt ensam. Hittade gruppen ”heja livet” på Facebook och skrev att jag ville träffa nya vänner och det var där det började. Två glas vin senare tillsammans klickade vi. Igår myste vi tillsammans med hennes söta hund Snoop! 

Haha sååååå nyfiken på allt som har med sladd att göra

På väg hem insåg jag att jag inte hade handlat mat än och inte heller ätit så det blev att gå till affären och mitt där bland allt handlade var det dags för kalibrering. Jag tänker inte alls mycket på mitt blodsocker längre för hör  jag inget eller känner vibration vet jag att det är ett bra blodsocker. 

Så jag stannade upp mitt bland allt jordnötssmör för att kalibrera! 

Sen var allt klappat och klart för att checka ut, gå hem och sen göra mig redo för fredagen. Just nu står jag på centralen och väntar på mitt tåg som är lite försenat mot Västerås. Känner att det kommer bli en riktigt bra fredag! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram