25 januari 2019 |  Diabetes

Häng med Snoop och kalibrering

Rosanna är en av mina bästa vänner och vi gick på en ”dejt” 2017. Jag var fortfarande sjukskriven och kände mig otroligt ensam. Hittade gruppen ”heja livet” på Facebook och skrev att jag ville träffa nya vänner och det var där det började. Två glas vin senare tillsammans klickade vi. Igår myste vi tillsammans med hennes söta hund Snoop! 

Haha sååååå nyfiken på allt som har med sladd att göra

På väg hem insåg jag att jag inte hade handlat mat än och inte heller ätit så det blev att gå till affären och mitt där bland allt handlade var det dags för kalibrering. Jag tänker inte alls mycket på mitt blodsocker längre för hör  jag inget eller känner vibration vet jag att det är ett bra blodsocker. 

Så jag stannade upp mitt bland allt jordnötssmör för att kalibrera! 

Sen var allt klappat och klart för att checka ut, gå hem och sen göra mig redo för fredagen. Just nu står jag på centralen och väntar på mitt tåg som är lite försenat mot Västerås. Känner att det kommer bli en riktigt bra fredag! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram