24 september 2021 |  Event

Hammarby Fotboll – Barndiabetesfonden

Det damp ner ett meddelande som löd ”ses vi på torsdag?”. Stressen när jag inte visste alls vad jag hade bokat in, inga anteckningar och i kalenderappen var det tomt.

Det gick några sekunder innan jag förstod att det var dagen då vi skulle stå vid Tele2 arena med fonden! Tur att jag inte hade något annat inbokat och kunde komma.

Som känt, stöttar Hammarby fotboll Barndiabetesfonden och det är ett så himla trevligt och fint samarbete som vi har tillsammans. Och ÄNTLIGEN (aldrig trodde jag skulle säga dessa ord) drar matcherna igång igen med publik!

Vi var ett ganska stort gäng från föreningen samt några som vi kan höra av oss till när hjälp behövs! Vi delade ut flyers till de som var på väg in för att se matchen och vi träffade så många som kändes genuint intresserade! Även stort för de att ”deras” fotbollslag stöttar en förening så som Barndiabetesfonden.

Jag gick lite tidigare då jag inte alls var klädd för kylan (alltså hur kallt är det inte nu?) men då är jag så glad att resten var tappra och höll ut. Eller, vi fick även biljetter till matchen som de skulle se 😉

Det blev en bra dag och tur att det slutade regna!

Idag är det fredag och helgen innan min operation. Jag ska försöka att njuta allt vad jag kan och idag blir det aw efter jobbet! Lite vin, oliver och chark kanske? Det låter väl som en bra idé =)

Hoppas ni får en underbar fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram