23 november 2020 |  Diabetes

Gurk-kärlek och insulinresistent?

Dagen har rullat på trots en fight med att få ner mitt blodsocker. Ni vet när insulinet som pytsas in, inte ger någon effekt? Ja, det har varit min dag. Efter lunch var det som att tålamodet tog slut och jag blev arg. Tänkte att en promenad skulle göra susen, bestämde mig för att köpa bröd (händer inte allt för ofta) och kommer hem med ett bröd med VETE. Det åkte direkt ner i papperskorgen.

Jag insåg nu, precis nu, att jag inte tog mitt dygnsinsulin igår och att mens är på gång. Kan vara någon form av orsak till hur min dag har sett ut samt en huvudvärk som vägrar släppa.

Ljuset kom när jag fick leverans av min absoluta favoritgurka. Brinks gurka är den gurka som är ett självklart val till en leverpastejsmacka. Tack ! Det tråkiga är att den inte finns i Stockholm!? Det andra ljuset var att prata av sig med pappa nu ikväll. Mår redan mycket bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It’s finally Friday!!! And I just got the first draft of what will be the first episode on my YouTube channel (omg). I’m so nervous but very excited 🌟 Today I’m gonna work all day, going to visit my psychologist, and then prepare for tomorrow’s photoshoot 🌸 A really wonderful Friday in other words! (Except that it is pouring rain outside...) ...

Mindset 2021 - Continue to be this blonde hair girl who loves to bake gluten-free bread and to be this positive t1d who always will try to laugh and to see the good in life despite a lots of coffee and supplies everywhere 💕 #t1dlookslikeme ...

Följ mig på Instagram