23 november 2020 |  Diabetes

Gurk-kärlek och insulinresistent?

Dagen har rullat på trots en fight med att få ner mitt blodsocker. Ni vet när insulinet som pytsas in, inte ger någon effekt? Ja, det har varit min dag. Efter lunch var det som att tålamodet tog slut och jag blev arg. Tänkte att en promenad skulle göra susen, bestämde mig för att köpa bröd (händer inte allt för ofta) och kommer hem med ett bröd med VETE. Det åkte direkt ner i papperskorgen.

Jag insåg nu, precis nu, att jag inte tog mitt dygnsinsulin igår och att mens är på gång. Kan vara någon form av orsak till hur min dag har sett ut samt en huvudvärk som vägrar släppa.

Ljuset kom när jag fick leverans av min absoluta favoritgurka. Brinks gurka är den gurka som är ett självklart val till en leverpastejsmacka. Tack ! Det tråkiga är att den inte finns i Stockholm!? Det andra ljuset var att prata av sig med pappa nu ikväll. Mår redan mycket bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram