18 januari 2018 |  Middag

Gulaschsoppa och Tresiba

Hej på er!

Det har varit många middagar ute vilket inte är något helt fel. Igår blev det middag återigen på den fantastiska Tyska restaurangen Moldau som inte ser ut så mycket från utsidan men maten och servicen är helt underbar.

Är man hungrig så kan man med säkerhet veta att man går därifrån mätt, alltså superduper mätt. Jag valde deras Gulschsoppa och den var gudomlig. Brödet var inte glutenfritt utan jag valde pommes frites istället! Mums mums!

Något som jag såg på diabetes-gruppen på facebook var det problem som även jag märkt av när jag bytte till Tresiba. Skillnaden mellan 1 enhet får en otrolig skillnad under dagarna. Kände att jag var i behov av lite mer och tog därför en enhet extra. Det har gjort att jag legat otroligt pressat under de senaste dagarna vilket inte är uppskattat då jag behövt fylla på hela tiden. Ser därför hellre att jag tar en enhet mindre och fyller på med extra insulin istället.

Har ni som använder Tresiba märkt av detta också?

Nu är det strax lunch!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram