16 maj 2018 |  Middag

Grillpremiär

Haha när man ska försöka se cool ut på bilder som ska upp på bloggen. Jo, det gick sådär va. Men, vilken himla trevlig tisdag jag hade! Det här vädret alltså! Jag har tjatat om att jag vill grilla till allt och alla och åmat mitt bekymmer om att jag bor i lägenhet och inte får grilla på balkongen osv. Jag tror ni förstår mitt problem. 

Igår blev vi inbjudna till grillkväll hos lite nya vänner som var första gången för mig att träffa och jösses amalia vilken rolig kväll det blev. Klockan gick och kvällen tog aldrig slut. Eller, den tog slut – till slut men ville liksom inte riktigt åka hem. Nåväl, det grillades korvar av alla olika smaker, halloumi, majskolvar, paprikor. Till detta potatissallad med grönt äpple i. Har ni inte testat det så gör för guds skull det. Smakar otroligt mycket godare och får en lyxigare smak! Känns som om att det kommer bli en vår/sommar med många grillkvällar och inte mig emot överhuvudtaget!

Så mysigt och så härligt att sitta ute tills klockan slår midnatt utan att frysa. Det är lyx. Mer av dessa kvällar vill jag ha!

Senare i eftermiddag ska jag möta upp mina kära kollegor från mitt förr-förra jobb för en drink i solen. Tror inte att vi är ensamma men det finns en charm i det med. 

Önskar er en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram