18 februari 2021 |  Mat

Grillat, invald i styrelsen, hundgos och att vara social

Jag har lite fredagskänsla idag och det känns bra trots att det är torsdag! Och när jag insåg det, kom jag på att jag glömt visa er hur min helg i Norrköping var! Så vi kör en liten kort update!

I fredags när jag kom till Norrpan, med ett försenat tåg, väntade en av de bästa maträtter jag vet. Musslor! Nej men hej då vad gott och jäklar vad hungrig jag var. Det slank ner en massa musslor och ett och två glas vitt vin. Livet.

Helgen spenderades mycket utomhus i solskenet. Det är någon känsla av trygghet som jag får när jag är hemma vilket jag verkligen trivs med. Här är utsikten mot Bråviken!

I trägården med en kopp kaffe och njuter av att faktiskt känna att solen värmer. Hur trevligt är inte det?! Så redo för sol och vår nu haha

I lördags kväll blev det till min förvåning något jag inte trodde skulle hända. Vi skulle grilla. Och nu till min förvåning, varför gör man inte det mer ofta på vintern, eller året om? Varför ska grillen ställas in när sommaren är slut? Det kanske bara är jag men grillen får nog aldrig mer åka ”in”.

Det grillades lamm och till det rödvinssky och potatisgratäng.

I tisdags var det årsmöte med Barndiabetesfonden och jag har suttit två år nu som sekreterare vilket jag verkligen trivs med! Så, jag blev invald som sekreterare i 2 år till !!! Nej men fy fasen vad kul och vad jag ser fram emot att det lugnar ner sig så vi kan börja träffas mer!

Och igår, onsdag, blev det en spontanmiddag med Camilla och hennes urgulliga hund Nala! Jag märker att behovet att komma ut, eller komma ut från min lägenhet är otroligt viktigt för mig. Jag mår så mycket bättre att träffa personer, vara i någon form av ”rörelse” och bara tänka på annat. Prata om annat än jobb och försöka blicka ”framåt”.

Det är svårt och jag klämmer in varenda liten social sak som jag kan bara för att jag vet att när jag väl går och lägger mig sen, mår och känner mig mer tillfreds med dagen. Trodde aldrig jag skulle säga eller skriva det men så känns det just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram