5 juli 2022 |  Recept

Gör det enkelt – grilla

När det kommer till att försöka variera sina måltider nu under sommarperioden kan ibland, för mig, bli otroligt enformig eller att jag löser det med att äta ute (inte alls ekonomiskt, men gott). När det är varmare än vanligt känner jag inte att hungern är lika påtaglig och då har jag ett otroligt hett tips! Grilla! Men, om man inte har en grill, som jag inte har eller får ha, då går stekpanna alldeles utmärkt!

Detta snodde jag ihop på några minuter och egentligen är det bara att ta vad man har hemma!

Grilla/ stek zucchini i massa smör. Hög värme för att få ”grillyta” och låg värme för att få den mjuk även i mitten.

Tillbehör? Lägg zucchinin på en bädd av sallad, ruccola, spenat. Mandolina lite rädisor.

Sen hade jag rostade hasselnötter, rostad potatis, jordgubbar, citronmeliss, citronzest, riven parmesan och en basilikasås! Salt och peppar.

Nej men en sån fröjd att äta och att titta på det. Gör detta, bjud din vän och ät! Svingott och super enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram