9 december 2021 |  Snacks

Godaste pepparkakorna, min middag och ett skönhetstips

Igår eller egentligen varje dag blir (skjuts) middagen några minuter och blir så sur varje gång då jag hinner äta upp middagen innan den egentligen blir helt klar. En liten bit där, en tugga där. Ni vet. Tror det är ganska klassiskt.

Har ett starkt minne av när jag och mitt ex bodde ihop och skulle laga korvstroganoff. Det slutade med att korven blev uppäten innan den hamnade i stekpannan. Haha, ganska sjukt egentligen.

Men! Igår lyckades jag laga middag (dock väldigt sent) men utan att äta innan den blev klar.

Stekt broccoli, massa smör, vitlök

Pankopanerad kotlett. Glutenfri panko såklart 🙂

Serverades med ris som kokat tillsammans med stekt vitlök. Typ världens bästa lifehack? Riset blev så gött. Såsen är majonnäs blandat med soya. Och så toppades det hela med sesamfrön.

Om jag fick äta i lugn och ro? 😉

Idag testade jag dessa fantastiska pepparkakor! De följde med i goodiebagen jag fick med mig hem och n’r jag fick se att de var glutenfria. Ja, då jäklar ska det testas! Och jag tror minsann de var och är de godaste glutenfria pepparkakorna jag ätit! Gillar att de är ”tjocka” som en kaka liksom. Tror att det även kan vara gott med lite smör på också. Det ska jag testa nästa gång! Från Bröd och Salt och ni måste testa. Värt priset!

Testade även denna ansiktsmask igår kväll. Blev lite skraj först då hela ansiktet började att löddra utan att jag gjorde något men finnen som jag såg igår hade uppstått (från de döda typ) nästan helt var försvunnen idag så kändes det som att denna mask är något att lita på!

Jag brukar ungefär 2-3 ggr/veckan lägga en mask eller liknande då jag tycker min hy blir bättre (hade otroligt mycket acne när jag var tonåring) och det ger en så fin lyster!

Ska se om jag kan göra någon ansiktsbehandling även ikväll då jag i morgon förmiddag ska på ett jobbevent på Van Der Nootska Palatset under förmiddagen och vill inte att finnen ska komma tillbaka, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram