19 december 2020 |  Snacks

Glutenfria och sockerfria pepparkakor

Nej men hur trevligt? Jag smälter. Jag har nog under mina år som glutenintolerant varit så skeptiskt mot både den köpta glutenfria pepparkaksdegen och även att göra min egna deg. För det har jag inte tålamod till och jag älskar inte pepparkakor så mycket att jag tycker det är värt. Men, ska påpekas att jag älskar att äta pepparkakor med just ädelost. För hur gott är inte det på en skala?!

Hujedamig.

Recce?

Here you go!

50 g smör // 50 g butter
1 1/2 dl glutenfri mjölmix // 1 1/2 dl glutenfree flour
1 dl mandelmjöl // 1 dl almond flour
2 msk sötströ // 2 tbsp sweetner
2 msk fibersirap // 2 tbsp fibersyrup
2 tsk pepparkakskrydda // 2 tsp gingerbread spices

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop ingredienser i en skål väl. Ta ut pepparkakor av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter, eller tills de har fått färg. Låt svalna.

//

Set the oven to 175 degrees. Mix ingredients in a bowl well. Take gingerbread cookies out of the dough and place on a plate with parchment paper. Bake in the middle of the oven for about 8 minutes, or until colored. Let cool.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram