19 december 2020 |  Snacks

Glutenfria och sockerfria pepparkakor

Nej men hur trevligt? Jag smälter. Jag har nog under mina år som glutenintolerant varit så skeptiskt mot både den köpta glutenfria pepparkaksdegen och även att göra min egna deg. För det har jag inte tålamod till och jag älskar inte pepparkakor så mycket att jag tycker det är värt. Men, ska påpekas att jag älskar att äta pepparkakor med just ädelost. För hur gott är inte det på en skala?!

Hujedamig.

Recce?

Here you go!

50 g smör // 50 g butter
1 1/2 dl glutenfri mjölmix // 1 1/2 dl glutenfree flour
1 dl mandelmjöl // 1 dl almond flour
2 msk sötströ // 2 tbsp sweetner
2 msk fibersirap // 2 tbsp fibersyrup
2 tsk pepparkakskrydda // 2 tsp gingerbread spices

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop ingredienser i en skål väl. Ta ut pepparkakor av degen och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter, eller tills de har fått färg. Låt svalna.

//

Set the oven to 175 degrees. Mix ingredients in a bowl well. Take gingerbread cookies out of the dough and place on a plate with parchment paper. Bake in the middle of the oven for about 8 minutes, or until colored. Let cool.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It’s finally Friday!!! And I just got the first draft of what will be the first episode on my YouTube channel (omg). I’m so nervous but very excited 🌟 Today I’m gonna work all day, going to visit my psychologist, and then prepare for tomorrow’s photoshoot 🌸 A really wonderful Friday in other words! (Except that it is pouring rain outside...) ...

Mindset 2021 - Continue to be this blonde hair girl who loves to bake gluten-free bread and to be this positive t1d who always will try to laugh and to see the good in life despite a lots of coffee and supplies everywhere 💕 #t1dlookslikeme ...

Följ mig på Instagram