28 oktober 2019 |  Diabetes

Glitter till max

Ah men vilken solig och härlig dag det har varit idag. Blir så glad av bra väder – jämfört med den regniga helgen…

Idag hade jag en inbokad tid till att testa klänningar inför Diabetesgalan och till denna gala är jag mer förberedd än den i fredags 😉 Jag gick lite tidigare från jobbet för att hinna och påminde mig om hur bra jag har det med mitt jobb. Att jag kan vara ganska så flexibel med tider osv! Det är inte alla som har.

Åkte in till stan, gick vilse och fick gå mer än tänkt i kylan. Men till slut kom jag fram till Seezona och fick testa en drös av lyxiga och glammiga klänningar! Jag kände mig som en riktig kändis.

Denna klänning var för bra för att vara sann och jag strosade omkring i deras showroom som en kunglig. Vilken härlig känsla det var! Dock har jag valt en annan klänning än denna som jag ska ha på galan men hur den ser ut får ni se på plats!

Jag är så spänd och exalterad över att igen få klä upp mig! November månad är på igång och jag är verkligen så glad över alla projekt nu i och med #Blåknuten, allt för hälsan mässan (där jag även ska föreläsa), event och massa andra härligheter. Allt för att upplysa våra medmänniskor om kampen vi har som diabetiker och även öka kunskapen kring diabetes, få fler att donera pengar till forskning och mycket mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

There are many guidelines on when it’s best to inject your insulin before food and so on. Now we know that there are many factors that can affect when you should take insulin (if you are like me on MDI). For me, I always start with the guidelines I’ve been given from my endo and then adjust and make changes for what suits me the best in different situations ☺️ •

Well, now to the point! I notice that I have a tendency to put my insulin pen on the table 😂 just because I know that I can be “charmed” by the company and the food. Just to not forget to take it, lol 😇 am I rude? Am I alone doing this 💕
...

Did you know that the actual diabetes care product may only be 10% of the total weight and volume that was delivered? •

I am proud to be a part of the @type1eu ’s amazing campaign! “Reduce Diabetes Technology waste” 💙 •

An insulin dependent diabetic may use one out of syringes, insulin pens or insulin pumps to administer insulin. They would also use glucometers, CGMs or FGMs to monitor BG. Diabetic waste generated may be different for different people depending on what tools they use. However, the waste is a problem! •

Do join the campaign and collect diabetes technology waste and follow @Type1EU on social media #ReduceDiabetesTechnologyWaste #type1eu
...

This blonde “queen of injections” have had a really lovely weekend 👸🌸 #t1dlookslikeme ...

Sun is out and so is my sensor #t1dlookslikeme ...

Följ mig på Instagram