28 oktober 2019 |  Diabetes

Glitter till max

Ah men vilken solig och härlig dag det har varit idag. Blir så glad av bra väder – jämfört med den regniga helgen…

Idag hade jag en inbokad tid till att testa klänningar inför Diabetesgalan och till denna gala är jag mer förberedd än den i fredags 😉 Jag gick lite tidigare från jobbet för att hinna och påminde mig om hur bra jag har det med mitt jobb. Att jag kan vara ganska så flexibel med tider osv! Det är inte alla som har.

Åkte in till stan, gick vilse och fick gå mer än tänkt i kylan. Men till slut kom jag fram till Seezona och fick testa en drös av lyxiga och glammiga klänningar! Jag kände mig som en riktig kändis.

Denna klänning var för bra för att vara sann och jag strosade omkring i deras showroom som en kunglig. Vilken härlig känsla det var! Dock har jag valt en annan klänning än denna som jag ska ha på galan men hur den ser ut får ni se på plats!

Jag är så spänd och exalterad över att igen få klä upp mig! November månad är på igång och jag är verkligen så glad över alla projekt nu i och med #Blåknuten, allt för hälsan mässan (där jag även ska föreläsa), event och massa andra härligheter. Allt för att upplysa våra medmänniskor om kampen vi har som diabetiker och även öka kunskapen kring diabetes, få fler att donera pengar till forskning och mycket mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram