13 juli 2021 |  Diabetes

Glass i stora lass

Vilken värme vi har! Jag är en av de personer som verkligen älskar det! Njuter av varenda sekund!

Jag har tagit min semester till en ny nivå (enligt mig) och varit ute hela dagen, badat, ätit glass, badat igen, laddat salt-depåerna med chips, tagit insulin såklart och nu har jag ett glas vin i handen för att ladda inför en kväll då jag ska packa inför Gotland!

Vi åker i morgon på förmiddagen så vill verkligen att allt ska bli klart innan jag tar kväll för att slippa stress i morgon! Som jag ser fram emot några dagar på Gotland med god mat, strand, en drink kommer förmodligen slinka ner och att bara byta miljö! Så trött på min varma lägenhet och vill gärna ta min morgonkopp med en annan utsikt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram