22 juni 2020 |  Diabetes

Glädjen i skiten

Hämtade ut kanyler idag. Firade även med att köpa en ansiktsmask då jag idag sket för första gången på en vecka 😉

Nej men hej! Vilken vändning livet tog och från att ha suttit och solat på en ö i Stockholms skärgård till att försöka ”vardagen” rulla på här på SöS. Det känns märkligt. Jag hade en riktigt jävla piss-natt och trodde nog att ”nu är det slut”. Sms:ade mamma vid 5-tiden som fick mig på en aning bättre humör men sen snabbt ner igen när jag vaknade till frukost. Mackor och te. Hur svårt kan det vara att skriva dit att jag har celiaki och att jag dricker kaffe.

Som tur var, fick jag glutenfritt bröd och mitt kaffe och mitt leende kom snabbt tillbaka!

Min älskade sjuksköterska lämnade sensor och min brorsa gav mig en cola light. Balansen.

Då jag hade problem med min sensor under natten visste jag att detta kunde gå åt pipsvängen då personalen sa att ”du får gärna testa blodsockret i fingret när du ringer på klockan”. Jo tack. NEJ! MEN så kom min helt fantastiska sjuksköterska från Ersta med en ny sensor och tejp för att den inte ska lossna. Alltså han tog sig från Ersta till SöS för att lämna det till mig.

Jag blir tårögd bara jag skriver det nu. Jag har så fina personer runt omkring mig som jag bara vill omfamna och aldrig släppa. Det känns på riktigt.

Har i alla fall fått i mig middag (de äter annars middag 17 här) och ska snart få smärtstillande innan jag blir en tjurig person, haha! Jag ska också visa er min midsommar, för det var mer en glamoröst vardag än hur jag har det nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For me it is important to eat a balanced diet and for me it means that I eat a little of everything. There is no "no" food and there is nothing that I remove from my diet if it is something I actually like. I am not a lover of pasta, but when we had settled down at this restaurant the other day, the only thing that was available that was gluten free (yes, I have celiac as well) was pasta. I think it is important that I can feel that there is no danger around food or bloodsugar, even though it is carbs, and that pasta wasn’t in my mind during the day, but it was delicious!!!We all make our choices. I encourage you to make choices that are good for YOU, and YOUR body. I sometimes eat low carb food, sometimes salad, sometimes I eat pizza. A balanced diet. I choose the food I crave and I have learned that my diabetes doesn’t have to be an obstacle. We will all make mistakes, and that's normal.To eat out can be a challenge, but it doesn’t means it will stop you from trying it enjoying the company 🌸After recovering from my eating disorder, it is important that I fuel my body with energy and nutrition. But also to make sure to eat delicious chocolate/bread or whatever it is I’m craving that day 💕
...

I am so happy and grateful that this is only a temporary moment. I know many people are worse off than I am, but sometimes it is difficult to find strength in what belongs to my everyday life. And these are feelings that I am aware of are normal.Life goes up and down and it can be tough that emotions you never felt before shows up. I think it's part of experiencing life and learning new things about myself.The most important thing I feel at the moment, is that I am surrounded by people who encourage and loves me! There are many fun things I have planned and I know I have a very fun summer to look forward to 💕
...

I have had a very good weekend 💕 The pain becomes less painful and it becomes easier to live a more “normal” life (what that means). But there is a lot to work on. During the weekend I have occasionally cried, laughed and felt incredibly weak. But the positive thing is I haven’t been alone.The mental part is still something I need to work on. I take one thing at a time. Because I know I am stronger that I think I am, and it’s okey to not be okey ❤️
...

Följ mig på Instagram