22 juni 2020 |  Diabetes

Glädjen i skiten

Hämtade ut kanyler idag. Firade även med att köpa en ansiktsmask då jag idag sket för första gången på en vecka 😉

Nej men hej! Vilken vändning livet tog och från att ha suttit och solat på en ö i Stockholms skärgård till att försöka ”vardagen” rulla på här på SöS. Det känns märkligt. Jag hade en riktigt jävla piss-natt och trodde nog att ”nu är det slut”. Sms:ade mamma vid 5-tiden som fick mig på en aning bättre humör men sen snabbt ner igen när jag vaknade till frukost. Mackor och te. Hur svårt kan det vara att skriva dit att jag har celiaki och att jag dricker kaffe.

Som tur var, fick jag glutenfritt bröd och mitt kaffe och mitt leende kom snabbt tillbaka!

Min älskade sjuksköterska lämnade sensor och min brorsa gav mig en cola light. Balansen.

Då jag hade problem med min sensor under natten visste jag att detta kunde gå åt pipsvängen då personalen sa att ”du får gärna testa blodsockret i fingret när du ringer på klockan”. Jo tack. NEJ! MEN så kom min helt fantastiska sjuksköterska från Ersta med en ny sensor och tejp för att den inte ska lossna. Alltså han tog sig från Ersta till SöS för att lämna det till mig.

Jag blir tårögd bara jag skriver det nu. Jag har så fina personer runt omkring mig som jag bara vill omfamna och aldrig släppa. Det känns på riktigt.

Har i alla fall fått i mig middag (de äter annars middag 17 här) och ska snart få smärtstillande innan jag blir en tjurig person, haha! Jag ska också visa er min midsommar, för det var mer en glamoröst vardag än hur jag har det nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram