5 mars 2018 |  Middag

Gentlemanne, blodsockerkurvor och frukost

Helgen som var bjöd på goda frukostar, underbar underhållning och häng med min fina familj. Alla delar som gjorde min helg komplett. Kärlek i överflöd liksom, det mår vem som helst bra av!

Vaknade tidigt och kunde möta lördagens första solstrålar!

Efter en härlig tur i solen dukades det upp frukost med allt som fanns i kylskåpet. Frukost för mig är ett måste och känner att jag försöker lägga ner lite mer kraft och energi på helgerna. Det behöver inte vara något spektakulärt men lite mer ”lyx”! Har ni BTW smakat det nya smöret, Breoliv?

Efter frukost gjorde jag mig redo för att möta upp familjen på deras hotell och där startade vi med en lättare lunch då vi bokat en tidig middag vid 17. Planering för att bli hungrig tidigare 😉

Efter frukost gjorde jag mig redo för att möta upp familjen på deras hotell och där startade vi med en lättare lunch då vi bokat en tidig middag vid 17. Planering för att bli hungrig tidigare 😉

Efter en härlig dag och efter klädombyte och innan middag tog vi en drink på hotellet. Det nyöppnade Scandic på Vasagatan! Ett väldigt modernt och fräscht hotell. Baren på våning 8 måste ni besöka. Kan tänka mig att det är fantastiskt när det börjar bli varamre och när man kan njuta av deras takterass! Jag kommer definitivt att vara där då. Vi tog en varsin favoritdrink, nämligen Campari/Soda. Den drink som jag verkligen tycker är god!

Vid 19.30 började det som vi väntat på. Nämligen Gentlemannen som Henrik Dorsin medverkar i bland annat. Visste egentligen inte så mycket om denna föreställning men jag är nu helt lyrisk över hur bra den var. Timmarna gick väldigt fort och det var värt varenda krona! Har ni sett den? 

Hade borstat tänderna lagom till att börja äta….

Det blev snabbt söndag och jag valde att istället för att äta frukost ensam hemma, åka in till Scandic för att göra mamma och pappa sällskap 😉 Vem tackar nej till hotellfrukost? Inte jag i alla fall. Sortimentet av valmöjligheter var många och det fanns allt möjligt, både glutenfritt och gott kaffe!

Söndagen fortsatte i ett lugnt tempo med brödbak, inhandling av nya växter samt plantering, fika-paus med min nya polare och matlagning. Inget som jag dokumenterade men en väldigt skönt och härligt avslut på en fantastisk helg.

Hur var er helg? Gjort något spännande ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram