8 april 2020 |  Bröd

Gamla stan, baguette och vin i solen

Njutningen av att skära upp ett nygräddat bröd. DRÖM!

Nej men alltså vilken dag! Har en form av fredagskänsla i kroppen vilket känns helt fantastiskt! Jag har haft en dag full med möten som har betat av varandra. Fick en lucka vid lunch och begav mig ut på en kort promenad i solen. Välbehövt och jag har faktiskt schemalagt en tid mitt på dagen då ingen kan boka in mig på något möte. En tid där jag ska göra någon typ av aktivitet.

Efter allt jobb mötte jag upp min bästis vid gamla stan och vi tog ett glas i solen. Så himla härligt och även det otroligt välbehövt. Vi försökte planera in lite saker att göra nu under påsk så det blir lite aktivitet under ledigheten

Sen har jag också! hör och häpna typ bakat världens godaste baguetter. Glutenfria (typ fritt från allt) och när jag skulle fota av det fick jag en sån feeling. Detta är ett jobb som jag kan göra utav bara farten. Att baka, att fota, att skriva recept, ja ALLT! Jag älskar det! Speciellt nu när jag har typ världens bästa ingredienser hemma (läs: Ekologisk psyllium)

Detta kommer ni få recept så om så önskas såklart 🙂

Nu ska jag försöka varva ner och njuta av min onsdagskväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram