13 april 2021 |  Lunch

Fullspäckade dagar

Idag tog jag mig ut på lunch med min vän Ida! Känns som jag visar upp enbart mat som inkluderar pommes, haha! Men denna rätt är så otroligt god! Idag blev det två ”stockholmare” med pommes och surkål som är en favorit enligt mig (de har tyvärr inte glutenfritt bröd).

När jag tog över Barndiabetesfondens Instagram har jag haft fullt upp. Jag har fått tårar i ögonen flera gånger om dagen när jag får läsa alla ERA meddelanden, frågor och era tankar kring hur livet som diabetiker faktiskt är. Jag har funderat och funderat, skrivit ner mina egna tankar för att egentligen bara sätta ord på mina känslor. Det är svårt. Jag tycker det är svårt att ge ”råd” eller bra tips som ska vara värdefullt.

Jag gör mitt allra yttersta!

Nu ikväll har vi precis haft möte. Lokalföreningen i Stockholm. Det är alltid en sån glädje att ses, även om jag gärna hade velat haft mötet på ”riktigt”. Men allt som händer i fonden är så otroligt. Fler sponsorer (Apotea kommer om två veckor ha en runda upp knapp till BDF), mer virtuella event och så kommer det förhoppningsvis online fika med ER!

Hur kul vore inte det? Ta en kaffe tillsammans! Det är något som jag saknat

Nu ska jag äta upp min sena middag och bara ta det lugnt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram