2 maj 2018 |  Snacks

Frukt och bär

Godmorgon!

Hur mår ni efter valborg och första maj? Jag är i full gas igen och det är lite förvirrande när veckan inte ser ut som vanligt. Det är liksom snart helg igen?! 

Har egentligen inte så mycket att berätta för er men jag jag måste berätta om mitt nya ha-begär. Nämligen massa frukt och bär. Säsong nu i maj när det kommer till det gröna köket är spenat, ramslök, granatäpple, sparris, rabarber m.fl. Men jag tycker att man i grund och botten ska välja det som ser gott och färskt ut! Kan knappt vänta tills de svenska jordgubbarna kommer och alla bär! Skönt att slippa det frysta även om det är ibland bättre när man gör t.ex. smothies osv.

Efter en fest-helg samt en blöt valborg var det här som min kropp ville ha. Nötter och frukt till kvällssnack. 

Vad brukar du äta när du blir sugen på kvällen? Något som inte stör blodsockret så mycket eller det du är sugen på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram