2 februari 2019 |  Helg

Frukost och kalibrering

Godmorgon! 

Har sovit så bra i natt trots pumpens vibration. Nu har vi precis ätit frukost med bland annat tryffelsalami! Hör pch häpna. Det är lyx delux och jag skulle nog kunna äta det till varje måltid. Annars då? Fil, kaffe, nötter från julen och prat om sociala medier. Det finns både för och nackdelar. Jag har enbart sett ett avsnitt av serien You men det är lite läskigt hur enkelt det är idag att söka upp en person på enbart namnet. 

Jag vet inte hur många jag har blockerat men när jag tänker efter så är det ganska så sjukt hur det är vardag för mig. 

Idag får jag se hur jag gör. Antingen åker jag tillbaka till Sthlm eller så stannar jag tills i morgon. Ett tåg igår var försenat 5 (!!!) timmar så kanske vore det bästa att åka idag? 

Nu blir de kopp nr 2 av kaffe! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram