26 juli 2019 |  Mat

Frukost Ibiza style

Det är helt magiskt här på Ibiza. Jag älskar det och idag innan frukost tog jag en liten tur vid vattnet. Längst ute på ön såg jag denna lilla ”hydda” och det kändes så pittoreskt och vackert att jag var tvungen att ta ett kort. Det är verkligen en helt annan mentalitet här och miljön passar mig väldigt bra även om jag vet att det kommer kännas skönt att komma hem. Vi äter så otroligt god mat, dricker goda drinkar och goda viner och njuter av värmen. Jag har semester och jag har äntligen kommit in i det!

Nu till den absolut bästa måltiden på dagen. Nämligen frukost. Vi dukar upp med allt smarrigt som vi köpte på Ibizas lokala matbutik och det är bland annat prosciutto, ostar, salami, vattenmelon, jordgubbar, ägg, mackor, yoghurt. Alltså det är så gott och det är bäst att äta mycket på morgonen när man är hungrig då min hunger har försvunnit under dagarna i denna värme. Haha, allt för att jag ska stå ut hela dagen 😉

Idag är vår sista dag här (åker hem i morgon bitti) och planen är att åka till en strand nära Ushuaia där vi ska äta lunch och bara njuta! Heja livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram