26 juli 2019 |  Mat

Frukost Ibiza style

Det är helt magiskt här på Ibiza. Jag älskar det och idag innan frukost tog jag en liten tur vid vattnet. Längst ute på ön såg jag denna lilla ”hydda” och det kändes så pittoreskt och vackert att jag var tvungen att ta ett kort. Det är verkligen en helt annan mentalitet här och miljön passar mig väldigt bra även om jag vet att det kommer kännas skönt att komma hem. Vi äter så otroligt god mat, dricker goda drinkar och goda viner och njuter av värmen. Jag har semester och jag har äntligen kommit in i det!

Nu till den absolut bästa måltiden på dagen. Nämligen frukost. Vi dukar upp med allt smarrigt som vi köpte på Ibizas lokala matbutik och det är bland annat prosciutto, ostar, salami, vattenmelon, jordgubbar, ägg, mackor, yoghurt. Alltså det är så gott och det är bäst att äta mycket på morgonen när man är hungrig då min hunger har försvunnit under dagarna i denna värme. Haha, allt för att jag ska stå ut hela dagen 😉

Idag är vår sista dag här (åker hem i morgon bitti) och planen är att åka till en strand nära Ushuaia där vi ska äta lunch och bara njuta! Heja livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram