23 februari 2019 |  Frukost

Frukost i Berlin

God morgon! 

Det är lördag och jag har sovit så bra här i mitt rum på hotellet. Precis ätit en frukost inklusive glutenfritt bröd! Jag blir så glad att även jag kan äta mackor på hotell, att de har tänkt på oss som inte äter vetemjöl! Plus! 

Nu ska jag åka till flygplatsen för att åka hemåt. Jag ångrar mig varenda gång jag är ute på dessa korta resor. Varför kan jag inte bara stanna lite längre? Solen lyser och jag skulle kunna tänka mig att stanna här en natt till! 

Ni som följer mig vet att rösten försvann igår och den är fortfarande inte tillbaka. Försökte få fram på engelska k morse att jag skulle vilja ha en kopp te. Det gick sådär haha! 

Måste åka iväg nu! Vi hörs! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram