23 februari 2019 |  Frukost

Frukost i Berlin

God morgon! 

Det är lördag och jag har sovit så bra här i mitt rum på hotellet. Precis ätit en frukost inklusive glutenfritt bröd! Jag blir så glad att även jag kan äta mackor på hotell, att de har tänkt på oss som inte äter vetemjöl! Plus! 

Nu ska jag åka till flygplatsen för att åka hemåt. Jag ångrar mig varenda gång jag är ute på dessa korta resor. Varför kan jag inte bara stanna lite längre? Solen lyser och jag skulle kunna tänka mig att stanna här en natt till! 

Ni som följer mig vet att rösten försvann igår och den är fortfarande inte tillbaka. Försökte få fram på engelska k morse att jag skulle vilja ha en kopp te. Det gick sådär haha! 

Måste åka iväg nu! Vi hörs! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram