23 februari 2019 |  Frukost

Frukost i Berlin

God morgon! 

Det är lördag och jag har sovit så bra här i mitt rum på hotellet. Precis ätit en frukost inklusive glutenfritt bröd! Jag blir så glad att även jag kan äta mackor på hotell, att de har tänkt på oss som inte äter vetemjöl! Plus! 

Nu ska jag åka till flygplatsen för att åka hemåt. Jag ångrar mig varenda gång jag är ute på dessa korta resor. Varför kan jag inte bara stanna lite längre? Solen lyser och jag skulle kunna tänka mig att stanna här en natt till! 

Ni som följer mig vet att rösten försvann igår och den är fortfarande inte tillbaka. Försökte få fram på engelska k morse att jag skulle vilja ha en kopp te. Det gick sådär haha! 

Måste åka iväg nu! Vi hörs! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram