7 mars 2018 |  Frukost

Frukost

Tjena och godmorgon!

Jag skrollade igenom min bildmapp i morse och hittade en massa bilder från förr. Så mycket goda frukostar som jag styrde med och fotade. Vad hände? Det är verkligen ett minne blott och idag blir det oftast frukost on the go. Tänk vad tiden förändrar vissa rutiner. Idag har jag inte tackat nej till ett nybakat bröd eller en skål med choklad-granola och banan. Istället sitter jag med en traditionell frukost, fil och flingor. Inte super-exiting.

På tal om frukost så blev jag helt ställd när jag igår såg en uppdatering, eller en fråga till andra diabetiker ”Är detta en bra frukost för en diabetiker?” och sen en bild på äggröra, bacon och prinskorv.

Det var så många som hade kommenterat om både det ena och det andra att jag själv valde att skriva en kommentar. Vad är egentligen en bra frukost? Är det inte upp till var och en att avgöra, eller behövs det en bekräftelse på att det ”man” äter är bra? Och varför uttala sig om till tusentals diabetiker om olika typer av dieter och kostval? Det är för mig väldigt onödigt. En hets om kolhydrater och fett som i min värld är konsig.

I stora drag är väl en bra kost varierad? Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram