26 mars 2018 |  Mat

Frisör och en bra start

Har ni haft en bra måndag? Det har jag haft om ni frågar mig. Efter många månader utan att göra något med håret fick jag äntligen tid hos min vän på Vita. Jag kommer aldrig byta frisör, ever. Han är bäst och får mitt hår att glänsa. Så fantastiskt! Senast jag var där var i början av oktober så Kristoffer fick alltså något att kämpa med. Men jäklar vad nöjd jag är och oj vilket härligt resultat. Så redo för att möta våren nu!

Nåväl, jag kom hem och hade en middagsdejt. Vi gick över till andra sidan vattnet och slog oss ner på Bankomat. Restaurangen ligger otroligt bra till precis vid lijeholmskajen men maten vet i tusan. Riktigt smaklöst faktiskt. Jag tog majskyckling med klyftpotatis tillsammans med hjortronsås som knappt smakade något. Sällskapet tog burgare som hade ungefär samma upplevelse som jag. Men utöver maten var det en himla mysig middag och som ni vet älskar jag att börja veckan såhär. Får så mycket energi och livet fylls verkligen på med positivitet. Nu kan veckan inte bli annat än toppen!

I morgon flyger jag tidigt till Ängelholm för möten med jobbet vilket ska bli kul. Vi ska till en vingård utanför någonstans (okart vart). Så ska försöka att somna tidigt nu för att slippa vara en tröttas i morgon. 

Hoppas ni haft en bra måndag! 

Vi hörs i morgon. Godnatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram