26 mars 2018 |  Mat

Frisör och en bra start

Har ni haft en bra måndag? Det har jag haft om ni frågar mig. Efter många månader utan att göra något med håret fick jag äntligen tid hos min vän på Vita. Jag kommer aldrig byta frisör, ever. Han är bäst och får mitt hår att glänsa. Så fantastiskt! Senast jag var där var i början av oktober så Kristoffer fick alltså något att kämpa med. Men jäklar vad nöjd jag är och oj vilket härligt resultat. Så redo för att möta våren nu!

Nåväl, jag kom hem och hade en middagsdejt. Vi gick över till andra sidan vattnet och slog oss ner på Bankomat. Restaurangen ligger otroligt bra till precis vid lijeholmskajen men maten vet i tusan. Riktigt smaklöst faktiskt. Jag tog majskyckling med klyftpotatis tillsammans med hjortronsås som knappt smakade något. Sällskapet tog burgare som hade ungefär samma upplevelse som jag. Men utöver maten var det en himla mysig middag och som ni vet älskar jag att börja veckan såhär. Får så mycket energi och livet fylls verkligen på med positivitet. Nu kan veckan inte bli annat än toppen!

I morgon flyger jag tidigt till Ängelholm för möten med jobbet vilket ska bli kul. Vi ska till en vingård utanför någonstans (okart vart). Så ska försöka att somna tidigt nu för att slippa vara en tröttas i morgon. 

Hoppas ni haft en bra måndag! 

Vi hörs i morgon. Godnatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram