4 juli 2019 |  Mat

French Fries for the win

Det var en stor skillnad i morse när jag åkte till jobbet. Det märks att det är semestertider och att det inte var någon stress på perrongen och det fanns till och med sittplatser! Lite märkligt känsla men väldigt skön.

Jag är tillbaka i Stockholm och idag är det massa jobb på mitt schema. Det är en del som ska hinnas med innan mina kollegor går på semester och innan jag själv ska försöka återhämta mig med lite ledighet. Kanske kan ta någon vecka utan social media? Vad tror ni om det?

I lördags var vi ute och svirade på söder. Dumt kanske såhär i efterhand att dricka vin när jag visste att min klocka stod på 04.00 (åka till Almedalen). Men det var så himla trevligt att jag bara inte kunde gå hem. I vilket fall som helst fick jag ett så otroligt sug efter pommes frites. Det var länge sen som jag hade just den känslan och kanske att det har med min tidigare mat-problematik att göra? Beställde en tallrik pommes frites och det var så himla gott. Behövdes inte alls många enheter insulin, vilket jag tror många diabetiker tror. Potatis i sig är inte ett livsmedel som har extremt mycket kolhydrater vilket jag tycker är skönt för potatis är något som jag verkligen älskar!

It was a big difference this morning when I went to work. It can be seen that there are holiday times and that there was no stress on the platform and there were even seats! A little bit of a strange feeling but very nice.

I’m back in Stockholm and today it’s a lot of jobs on my schedule. It is so many things to do before my colleagues goes on vacation and before I try to recover myself with a little vacation. Maybe take a week without social media? What do you think about that?

Last Saturday we were out in Stockholm. Stupidly perhaps this afterwards to drink wine when I knew that my alarm was at 04.00 (Almedalen). But it was so nice that I just couldn’t go home. In any case, I got such an incredible craving for French fries. It was a long time ago that I had that feeling and maybe it has to do with my previous food problem? Ordered a plate of french fries and it was so good. Not many units needed at all, which I think many diabetics believe. Potatoes in themselves are not a food that has extremely much carbohydrate which I think is good for potatoes is something I really love!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram