10 juli 2018 |  Snacks

Fredagskväll

I fredags var det en ruggigt härlig kväll. Det var fullt ös på jobbet och var inte riktigt beredd på att bli så slutkörd som jag faktiskt blev. Ställde in alla planer i princip under kvällen men efter att jag kommit hem, tagit en dusch så kom energin sakta men säkert tillbaka.

Det dukades fram lite smått och gott i solen. Fick några nya glutenfria kex från jobbet som inte är inne i sortimentet. Och vad jag kan säga är att de smaka så gudomligt gott! Mycket godare än ”Wafers” från semper och inte alls lika söta som glutenfria kex kan göra. Ett perfekt kex att ösa på med gubbröra, haha! 

Till det snackades det på tills min energi ännu en gång tackade för sig och jag i princip gick och la mig. Glad och nöjd över att lyssna till kroppen och såklart över en fantastisk kväll. Var inte ett dugg avundsjuk på resten som hängde på TAK och röjde. Annars brukar jag ha en liten släng av fomo (fear of missing out) och är gärna med överallt. 

Fredagar är en dag som jag gärna vill ta det lugnt på och speciellt nu när lördagen var helt uppbokad. Jag gillar känslan av att bara samla ihop mig själv efter en vecka med massa jobb och diverse händelser. Skönt att bara stanna upp och reflektera. 

Gillar ni tapas lika mycket som jag? Att bara sitta och småäta lite, disskutera allt från himmel och jord och låta tiden ”springa” iväg utan att man märker det. Tycker även att blodsockret fungerar så bra tillsammans med lite chark, ost, kex, bär, vin. Jag tror det är bra att äta långsamt för blodsockret. Eller?

Underbara kvällar är det bästa (efter, såklart, långa frukostar).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram