10 juli 2018 |  Snacks

Fredagskväll

I fredags var det en ruggigt härlig kväll. Det var fullt ös på jobbet och var inte riktigt beredd på att bli så slutkörd som jag faktiskt blev. Ställde in alla planer i princip under kvällen men efter att jag kommit hem, tagit en dusch så kom energin sakta men säkert tillbaka.

Det dukades fram lite smått och gott i solen. Fick några nya glutenfria kex från jobbet som inte är inne i sortimentet. Och vad jag kan säga är att de smaka så gudomligt gott! Mycket godare än ”Wafers” från semper och inte alls lika söta som glutenfria kex kan göra. Ett perfekt kex att ösa på med gubbröra, haha! 

Till det snackades det på tills min energi ännu en gång tackade för sig och jag i princip gick och la mig. Glad och nöjd över att lyssna till kroppen och såklart över en fantastisk kväll. Var inte ett dugg avundsjuk på resten som hängde på TAK och röjde. Annars brukar jag ha en liten släng av fomo (fear of missing out) och är gärna med överallt. 

Fredagar är en dag som jag gärna vill ta det lugnt på och speciellt nu när lördagen var helt uppbokad. Jag gillar känslan av att bara samla ihop mig själv efter en vecka med massa jobb och diverse händelser. Skönt att bara stanna upp och reflektera. 

Gillar ni tapas lika mycket som jag? Att bara sitta och småäta lite, disskutera allt från himmel och jord och låta tiden ”springa” iväg utan att man märker det. Tycker även att blodsockret fungerar så bra tillsammans med lite chark, ost, kex, bär, vin. Jag tror det är bra att äta långsamt för blodsockret. Eller?

Underbara kvällar är det bästa (efter, såklart, långa frukostar).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram