20 november 2020 |  Diabetes

Fredagskänslan

Nu så! Det är fredag och hemma-arbetet fortsätter. Idag införs även fler restriktioner så som alkoholförbud efter 22 på barer osv. Dock känner jag inte att det är något som berör mig då mitt uteliv nästan är obefintligt sen mars. Det som känns trist och lite deppigt i allt är att jag inte får utlopp för mitt sociala behov. MEN! Det är fredag, jag fick leverans av två viner jag haft ögonen på ett tag och jag fick även en adventskalender igår!

Funderar starkt på att öppna en lucka redan nu 😉 Jag är så taggad på julen och alla förberedelser!

Fick frågan igår ”om jag aldrig har några höga toppar”. Och jo, såklart att jag har det. Jag är inte en super-människa men jag vill ändå poängtera att det är inte ofta det går över 11 i blodsocker. Jag har kontroll och via min Dexcom så kan jag korrigera innan det blir för högt.

Jag känner även i kroppen när det är på väg upp och kan då ta någon extra enhet för att förhindrat högt blodsocker. Jag vet inte riktigt hur det låter i era öron men hur gör ni? Känner ni av ett högt blodsocker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It’s finally Friday!!! And I just got the first draft of what will be the first episode on my YouTube channel (omg). I’m so nervous but very excited 🌟 Today I’m gonna work all day, going to visit my psychologist, and then prepare for tomorrow’s photoshoot 🌸 A really wonderful Friday in other words! (Except that it is pouring rain outside...) ...

Mindset 2021 - Continue to be this blonde hair girl who loves to bake gluten-free bread and to be this positive t1d who always will try to laugh and to see the good in life despite a lots of coffee and supplies everywhere 💕 #t1dlookslikeme ...

Följ mig på Instagram