20 november 2020 |  Diabetes

Fredagskänslan

Nu så! Det är fredag och hemma-arbetet fortsätter. Idag införs även fler restriktioner så som alkoholförbud efter 22 på barer osv. Dock känner jag inte att det är något som berör mig då mitt uteliv nästan är obefintligt sen mars. Det som känns trist och lite deppigt i allt är att jag inte får utlopp för mitt sociala behov. MEN! Det är fredag, jag fick leverans av två viner jag haft ögonen på ett tag och jag fick även en adventskalender igår!

Funderar starkt på att öppna en lucka redan nu 😉 Jag är så taggad på julen och alla förberedelser!

Fick frågan igår ”om jag aldrig har några höga toppar”. Och jo, såklart att jag har det. Jag är inte en super-människa men jag vill ändå poängtera att det är inte ofta det går över 11 i blodsocker. Jag har kontroll och via min Dexcom så kan jag korrigera innan det blir för högt.

Jag känner även i kroppen när det är på väg upp och kan då ta någon extra enhet för att förhindrat högt blodsocker. Jag vet inte riktigt hur det låter i era öron men hur gör ni? Känner ni av ett högt blodsocker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram