12 januari 2018 |  Diabetes

Fredagsglädjen

Hur mår ni? Vaknat på den bra sidan? Jag mår bra och jag har definitivt vaknat på rätt sida. Det gör jag ju vanligtvis men ibland känns det som jag nästan är nykär. Och den känslan är ju helt underbar. Vet ni vad jag pratar om?

Idag är det fredag och det är såklart att det hjälper till en aning, men  hur fantastiskt är det inte med fredagar? Helgen är fortfarande väldigt oklar, jag är lite av en sista-minuten personer och det har sina för – och nackdelar. Jag trivs med den lite mer spontana delen av min personlighet även om det ibland kan resultera i ett kaos. Nog om det.

Fullt ös nu på jobbet med möten och utbildning inom en ny app som ska släppas innan jag bestämmer hur jag ska spendera min fredagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram