9 september 2016 |  Frukost

Fredagens frukost

God morgon och välkommen härliga fredag!

Jag startade min morgon med en stor portion havregrynsgröt med massa lingon och fryst persika! Så satans gott och en bra start på denna fredag. Ibland tycker jag att det är svårt att dosera till just gröt men det har gått bra senaste gångerna och likaså denna gång. 

Tog alltså en normal dosering som jag brukar. Och det blev perfekt! 

Som sagt, fredag och det kommer bli AW lite senare idag med bar och grillning. Så jag håller tummarna för att vädret fortsätter att vara soligt under hela kvällen. För att frysa är inte så roligt. Jag ska försöka att hålla er uppdaterade men om inte får ni en rejäl uppdatering på Instagram eller under morgondagen!

Och just ja! Vad hände på Facebook? Jag missade de elaka kommentarerna ?! Eftersom jag inte såg vem som skrev eller vad som stod har jag svårt att uttala mig. Men, jag antar att vi som diabetiker team har lite att jobba på. Den positiva andan känns inte helt hundra än. 

Glad fredag på er!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram