30 januari 2021 |  Mat

Fredagen levererade

Min fredag bestod mestadels av en massa jobb som vanligt men i allt hemmajobbande plingade det på dörren. Där stod en stressad Bring-”gubbe”, som tyckte att gå en trappa upp till mig var det jobbigaste på länge, med en kartong till mig!

Det var en ganska så stor kartong innehållandes en massa frysvaror från Helens Glutenfria. Minns ni att jag åt lunch på Löfstad slott för några helger sen? Där fick jag ett glutenfritt bröd som jag tyckte var väldigt gott och frågade vem som hade bakat eller vem som var leverantören. Sagt och gjort mejlade jag och nu har jag en massa godsaker i min frys. Till och med glutenfria piroger och panpizza!!! Något som jag faktiskt aldrig ätit förut! haha. Så glad! De kommer även finnas på utvalda Coop butiker från och med mars!!!

Jag betade av några möten på eftermiddagen och svarade på några viktiga mejl som fick mig att bli så glad och varm i hjärtat. Tänk att ”lilla” jag kan! Fasiken alltså. Vissa dagar har jag svårt att tro på mig själv och då är det en sån boost när dessa mejl dimper ner i mejlkorgen!

Mötte upp mina två favoriter på en aw efter allt jobb för att smälta allt som hänt samt att kommer ner i någon form av varv.

Och rundade av med en tidig kväll (hemma vid 20-tiden) efter en god hamburgare på Brödernas! Jisses. Ät där! Deras pommes är svin goda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram