26 februari 2021 |  Diabetes

Fredag, vår och klickar av energi

Vilken härlig dag ! Vet knappt vart jag ska börja eller hur jag ska formulera mig för att ni ska kunna förstå, eller jag tror minsann att vi har känt samma känsla idag. Nämligen vårkänslor.

Veckorna har olika mycket insyltat med jobb och denna vecka samt nästa vecka kommer vara mycket och därmed färre och kanske sämre (?) uppdateringar. Men idag har jag känt mig så levande. Hänger ni med? Livet har liksom känt så bra. Även om jag vet att den känslan inte kommer vara för evigt (deppigt sagt).

Efter att ha försökt komma ut på en liten kort promenad i solen mellan allt jobb, gick vi till det ställe som hade platser kvar, vilket blev så trevligt! Vin och mat! Mycket trevligt!

Fint om våren kommer nu. På riktigt. Både jag och mitt blodsocker mår bättre av det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram