2 november 2022 |  Mat

Fredag – söndag

Jag hinner knappt med att uppdatera bloggen med allt vad som händer! Men, jag tänkte visa hur min helg såg ut då jag hade typ världens bästa helg!

Efter jobbet i fredags blev vi serverade ett glas bubbel då det fanns mycket att fira. Jag är ingen ”bubbel-tjej” men alltid trevligt att skåla med sina kollegor oavsett. Kunde dock inte stanna kvar så länge då jag hade bokat infraröd bastu!

Jag har hört så mycket om detta och nu kunde jag inte hålla mig längre. Om jag njöt? Det var det mest underbara jag gjort för mig själv på länge. Satt där i 45 minuter och jag kände mig som en helt ny människa efteråt. Åkte hem, varm och mjuk i kroppen. Lagade mat och drack te resten av kvällen. En annorlunda fredagskväll men ack så mysigt!

Det blev lördag. Tog en lugn morgon och insåg i all hast att jag inte uppdaterat er om min fot! Fick godkänt att jag inte längre behövde ha ”skon” som jag fick efter operation. Jag skrek av lycka. Nu får jag enbart ha skor som inte trycker mot ”såret” och då får det bli dessa sneakers ett tag.

Jag gick på ett otroligt event som min vän Alexander hade tillsammans med Anna som precis släppt en bok!

Vi drack goda drinkar och åt snittar, skrattade, fotade och jag lärde känna nya personer och jag vill tro på en ljus vinter med många fler event, middagar och ja, häng med vänner!

Alexander jobbar också med doft vilket gör att vi egentligen är konkurrenter 😉 Denna doft, jag dog och kom tillbaka så härligt den doftade! DRÖM

Kunde inte vara kvar så länge på eventet utan åkte direkt till Globen för att gå på Crossroads! Jag fick en biljett då min brorsa satt i orkestern.

Jag hade egentligen ingen aning om vad jag skulle få se men denna konsert var absolut topp 3 bästa! Jag blev så rörd och emotionell när jag såg Victor på storbildskärmarna fler gånger.

I pausen bestämde jag mig för att mingla runt lite. Drack vin med ett par från Göteborg och två tjejkompisar som åkt från Kalmar (tror jag?!). De hade bokat biljetterna redan i somras och gjorde en hel helg i Stockholm! Så himla fint!

Söndagsfrukosten. Mozzarella är aldrig fel. Speciellt inte när det ser ut så här.

Ja, jag behövde energi för att jag bokat tvättid för första gången i huset. Skulle tvätta så mycket samt mina täcken osv. Kul? nej.

Bestämde mig för att åka till Nacka. För att köpa ett speciellt bröd. När jag kommer till frysdisken ser jag inte att det bröd jag letade efter fanns där. Frågade en tjej som jobbade och fick till svar ”Åh, vi tog bara in det brödet på test”. ”Men jag har åkt ända från Hornstull?!”. Blev ledsen och ville ge upp. Precis som när man var liten.

För att dämpa min dysterhet köpte jag vörtbröd. För det är så gott.

Väl hemma lagade jag VINBLADSDOLMA! För första gången och det blev så himla bra!

Ser inte så mycket ut för världen men det kan vara det godaste!

Eftersom jag kände mig inspirerad att ta hand om mig själv, bokade jag in ytterligare 45 minuter i bastu. Svetten ska vi inte prata om men det är en härlig känsla. Och ett himla bra avslut på en fantastisk helg!

Nu är det november och ny vecka (ja, det är onsdag). Jag tar nya tag och hoppas att min ”bra-iga” känsla stannar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram