27 april 2018 |  Diabetes

Fredag och sol

Jag vet och känner till att det förmodligen ska komma regn under dagen men det är ingen anledning att slänga på sig ett rejält leende och ljusa byxor! Det känns i hela kroppen att veckan har varit fullspäckad och det ska bli skönt med helg. Jag har precis fått i mig frukost och kaffe och blodsockret är nu efteråt på 7 mmol/L vilket känns som en mycket bra start. Ska försöka att få tag i produktsupport igen idag då min sändare har strulat en hel del nu de senaste veckorna. 

Tänk vad beroende man är av att det ska fungera. Jag tänker att det inte är kul att lägga energi på diverse pump-problem, sladdar, libre sensorer osv. Eller hur? Det ska bara fungera. 

Fick precis också så här på morgonkvisten bekräftat att det troligtvis blir Ibiza en sväng i sommar. Hur kul?! Massa sol, dagsfester, poolparty och röj i några dagar. Himla trevligt. 

Hur ska ni vara lediga i sommar? Några roliga semsterplaner inbokade?

Nu ska jag hämta min andra kopp kaffe för att piggna till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram