27 april 2018 |  Diabetes

Fredag och sol

Jag vet och känner till att det förmodligen ska komma regn under dagen men det är ingen anledning att slänga på sig ett rejält leende och ljusa byxor! Det känns i hela kroppen att veckan har varit fullspäckad och det ska bli skönt med helg. Jag har precis fått i mig frukost och kaffe och blodsockret är nu efteråt på 7 mmol/L vilket känns som en mycket bra start. Ska försöka att få tag i produktsupport igen idag då min sändare har strulat en hel del nu de senaste veckorna. 

Tänk vad beroende man är av att det ska fungera. Jag tänker att det inte är kul att lägga energi på diverse pump-problem, sladdar, libre sensorer osv. Eller hur? Det ska bara fungera. 

Fick precis också så här på morgonkvisten bekräftat att det troligtvis blir Ibiza en sväng i sommar. Hur kul?! Massa sol, dagsfester, poolparty och röj i några dagar. Himla trevligt. 

Hur ska ni vara lediga i sommar? Några roliga semsterplaner inbokade?

Nu ska jag hämta min andra kopp kaffe för att piggna till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Type 1 diabetes should never hold you back from your goals. There are no exercises specifically designed for people with diabetes, any workout you want to@do is possible. There will be highs and lows as you figure out what works for you - BUT don’t let them get you down. You’ve got this 🤘🏻💙 ...

Följ mig på Instagram