7 augusti 2020 |  Diabetes

Fredag, mat, kaffe

Min första arbetsvecka har snart passerat och det är ändå något speciellt med att rodda upp alla rutiner igen och försöka skriva ner höstens olika mål och visioner. Men låt oss ta en titt vad jag har gjort utanför möten och jobb i affärssystem

Igår tog jag en ”efter-lunch” kaffe med Kim som ni känner sen tidigare. Vi hade en hel del att prata om och vi diskuterade denna fantastiska produkt som vi båda nu använder och en hel del om hur det är att dejta som diabetiker! Spännande!

Eftermiddagen bestod enbart av jobb och efter att ha suttit inne större delen av dagen tog jag en promenad i solen! Så härligt! Det är viktigt för mig nu när jag sitter hemma och jobbar att faktiskt ta mig ut och hemifrån. Annars blir risken att jag varken lämnar soffan eller lägenheten.

Fick en inbjudan till min granne Nathalie (ni vet hon från Idol) för sangria aw! Jag var inte sen att tacka nej till det och blev förvånad när hon gjorde sangrian på light dryck! Hon berättade att hennes pappa också har typ 1 diabetes! Där ser man 🙂

Efter Sangrian och en väldigt trevlig kväll hos Nathalie lagade jag en sen middag. Kycklinggryta med kantareller, dragon och gräddsås. Fasen så gott och så enkelt!

Nu har jag druckit kaffe och jag kommit igång med de första mötena. Jag minns i början av sommaren att jag hade så svårt att dricka kaffe. Inget smakade bra och jag kände inte igen mig själv. Förklaring på det är att jag inte mådde bra, vilket ni vet sedan ledde till akutbesök och sjukskrivning. Att nu, idag, kunna längta efter morgonens första kaffekopp är en lycka inom mig! Jag mår så mycket bättre idag. Inget jag kommer ta för givet längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram