7 augusti 2020 |  Diabetes

Fredag, mat, kaffe

Min första arbetsvecka har snart passerat och det är ändå något speciellt med att rodda upp alla rutiner igen och försöka skriva ner höstens olika mål och visioner. Men låt oss ta en titt vad jag har gjort utanför möten och jobb i affärssystem

Igår tog jag en ”efter-lunch” kaffe med Kim som ni känner sen tidigare. Vi hade en hel del att prata om och vi diskuterade denna fantastiska produkt som vi båda nu använder och en hel del om hur det är att dejta som diabetiker! Spännande!

Eftermiddagen bestod enbart av jobb och efter att ha suttit inne större delen av dagen tog jag en promenad i solen! Så härligt! Det är viktigt för mig nu när jag sitter hemma och jobbar att faktiskt ta mig ut och hemifrån. Annars blir risken att jag varken lämnar soffan eller lägenheten.

Fick en inbjudan till min granne Nathalie (ni vet hon från Idol) för sangria aw! Jag var inte sen att tacka nej till det och blev förvånad när hon gjorde sangrian på light dryck! Hon berättade att hennes pappa också har typ 1 diabetes! Där ser man 🙂

Efter Sangrian och en väldigt trevlig kväll hos Nathalie lagade jag en sen middag. Kycklinggryta med kantareller, dragon och gräddsås. Fasen så gott och så enkelt!

Nu har jag druckit kaffe och jag kommit igång med de första mötena. Jag minns i början av sommaren att jag hade så svårt att dricka kaffe. Inget smakade bra och jag kände inte igen mig själv. Förklaring på det är att jag inte mådde bra, vilket ni vet sedan ledde till akutbesök och sjukskrivning. Att nu, idag, kunna längta efter morgonens första kaffekopp är en lycka inom mig! Jag mår så mycket bättre idag. Inget jag kommer ta för givet längre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

19 september 2020 |  Recept

Low Carb frallor

Läs mer
18 september 2020 |  Event

World Patients Day 2020

Läs mer
15 september 2020 |  Blogg

Kickstart

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Today I ate brunch with one of my best friends who also has t1. She told me that it has been a journey with different diets, rigid approaches and exciting development of diabetes “tools”. "Everything was worse before, even life-threatening"When she got diabetes she read in a children's book that a person with type 1 diabetes does not live longer than 30 ... she decided at that moment to live life just as she wanted to. Eat food that she likes, travel and enjoy life!Said and done. Today, 53 years later, she is feeling great and her diabetes does not stop her from continuing to live! That’s inspiring 💙
...

What a week! Completely thrilled, exhausted and excited! I am so honored to have been awarded a full #dedoc° voices scholarship! Yesterday we had the kick-off event which was so exciting. Looking forward to next weeks virtual #EASD2020 and #ISPAD2020To support a project like this, I’m proud! I love to meet and be in this together with so many inspiring friends ❤️#payitforward
...

Smile, laugh, and hug someone you trust. These simple therapies will make you unstoppable and maybe not think of your diabetes for a while 💙 ...

It’s not often you get to see me in jeans! But, it’s important to sometimes try something new, right 😉 I have had a “kick-start” of this week and I am so blessed to have all these incredibly amazing people around me ✨ ...

Följ mig på Instagram