10 oktober 2020 |  Blogg

Fredag

Jag har sovit som en kung inatt. Det har varit två riktigt bra dagar på mitt nya jobb men jag trodde aldrig jag skulle bli så trött i både hjärnan och kroppen.

Kaffe, kaffe, kaffe

Då jag jobbar inne i stan (hur skönt?!) sprang jag på Åsa efter jobbet. Hon är ordförande i Barndiabetesfonden och kom precis med tåget från Linköping. Fick en snabb uppdatering om vad som händer i fonden och jag blir alltid lika inspirerad och fylld av energi när jag hör allt jobb som pågår!

Efter en snabb vända hemma (dvs snabb dusch, byte av kläder osv) åkte jag till IcAnders i Mood gallerian. Aldrig varit där men hört så bra om det stället.

På fredagar är det tydligen jazzkväll och även igår. Vi satt lite dumt till då vi knappt kunde prata när bandet drog igång men det var ändå väldigt trevligt! Som jag har saknat utekvällar som dessa. Känns som 100 år sedan

Efter två glas vin talade vi för oss och jag somnade helt slut. Det har varit två riktigt intensiva veckor med jobbyte, tankar om livet, lite inget tror jag och en spänning som har legat som ett bomullsfält i kroppen. Det känns vill jag säga. Men jag är så glad att jag har börjat på en ny ”kula” och jag ser fram emot hösten, mina nya kollegor, nya möten och ja, allt! Till och med julen haha!

Idag kommer pappa till stockholm. Han ska hjälpa mig att byta kran i köket. Jag är trots allt inte så händig av mig 😉

Ha en fin lördag ! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram