4 september 2020 |  Frukost

Fredag

Det är äntligen fredag. Veckan har känts lång och lite tråkig. Och det kanske pga regn och lite solljus? Kanske att min oms har spökat men det får vi låta vara osagt.

I veckan har det promenerats en del och i onsdags gick vi runt på söder. Tills regnet kom. Det var väldigt mysigt och vi smet in på en så härlig restaurang. Det kändes lite som vi satt i Florens!

Lite tråkigt att det inte fanns något jag kunde äta förutom mandlar och oliver. Det som var bra var att jag precis hade ätit! Men ett glas vin gick ner i regnmyset!

Såg även detta bröd och blev sjukt imponerad och inspirerad! Kanske något för mig att första ge mig på? Eller? Velar lite. Känner inte riktigt att tiden finns för att dra igång detta just nu men kommer en dag försöka!

Nu på morgonkvisten började jag med att äta en härligt frukostmacka. Eller två! Brynt smör, philadelphia, tomat. Ja nej men dra mig baklänges. På med lite örter också och en kaffe så känns det så jäkla lyxigt!

Fredagar brukar vara en dag då allt händer. Och ja, även denna fredag. Det är fullt tjå hela dagen och ikväll ska jag fira en vän som precis fått jobb! Det ser jag fram emot. Komma ut och vara lite social 🙂

Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram