6 april 2018 |  Helg

Fredag

Åh det känns inte som det var så länge sen med helg, eller hur?

Det är fredag och jag måste verkligen säga att jag älskar när ni ger mig respons på mina inlägg! Jag vet att ni är inne och kikar men att ni inte gör så mycket väsen, vilket jag kan förstå då jag själv är usel på att kommentera. Men det underlättar mitt engagemang och den tid jag lägger ner på bloggen om jag vet att det jag gör uppskattas!

Detta var mitt morgonvärde i morse när jag skulle göra min dagliga kalibrering av min Guardian Connect. Det är även dags för sensorbyte och byte av sändare idag och det får vi se hur det går. Mötes-race hela dagen och kommer enbart ha en lucka vid lunch för att i så fall försöka smita undan. Annars får jag ta det när jag är hemma lite senare ikväll.

Ikväll var tanken att gå ut och äta samt testa på salsa men jag tror det lutar mer på att ta det lugnt hemma. Återkommer om den frågan, allt kan hända!

Nu är det dags att ta tag i denna jobb-fredag innan jag tar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram