6 april 2018 |  Helg

Fredag

Åh det känns inte som det var så länge sen med helg, eller hur?

Det är fredag och jag måste verkligen säga att jag älskar när ni ger mig respons på mina inlägg! Jag vet att ni är inne och kikar men att ni inte gör så mycket väsen, vilket jag kan förstå då jag själv är usel på att kommentera. Men det underlättar mitt engagemang och den tid jag lägger ner på bloggen om jag vet att det jag gör uppskattas!

Detta var mitt morgonvärde i morse när jag skulle göra min dagliga kalibrering av min Guardian Connect. Det är även dags för sensorbyte och byte av sändare idag och det får vi se hur det går. Mötes-race hela dagen och kommer enbart ha en lucka vid lunch för att i så fall försöka smita undan. Annars får jag ta det när jag är hemma lite senare ikväll.

Ikväll var tanken att gå ut och äta samt testa på salsa men jag tror det lutar mer på att ta det lugnt hemma. Återkommer om den frågan, allt kan hända!

Nu är det dags att ta tag i denna jobb-fredag innan jag tar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram