6 april 2018 |  Helg

Fredag

Åh det känns inte som det var så länge sen med helg, eller hur?

Det är fredag och jag måste verkligen säga att jag älskar när ni ger mig respons på mina inlägg! Jag vet att ni är inne och kikar men att ni inte gör så mycket väsen, vilket jag kan förstå då jag själv är usel på att kommentera. Men det underlättar mitt engagemang och den tid jag lägger ner på bloggen om jag vet att det jag gör uppskattas!

Detta var mitt morgonvärde i morse när jag skulle göra min dagliga kalibrering av min Guardian Connect. Det är även dags för sensorbyte och byte av sändare idag och det får vi se hur det går. Mötes-race hela dagen och kommer enbart ha en lucka vid lunch för att i så fall försöka smita undan. Annars får jag ta det när jag är hemma lite senare ikväll.

Ikväll var tanken att gå ut och äta samt testa på salsa men jag tror det lutar mer på att ta det lugnt hemma. Återkommer om den frågan, allt kan hända!

Nu är det dags att ta tag i denna jobb-fredag innan jag tar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram