14 juni 2022 |  Mat

Från operation till festligheter

Det blev lite ändrade planer då jag i torsdags fick en tid nästa dag, alltså fredag, då de hade fått en avbokning. Så, vid 7.30 var jag redo på Huddinge Sjukhus för att genomgå en konisering.

Dessa kläder. Jag kände mig trött då jag knappt sov något. Nervös kanske, eller vet inte, lite orolig tror jag.

Jag fick tid för operation vid 10 så nu fick jag bara slappna av och vänta. Somnade gott i den där hemska stolen haha!

Allt gick väldigt enkelt och smidigt. Jag sövdes ner och 30 minuter senare vaknade jag och de sa att allt hade gått bra! Så skönt. Fick vakna till, byta om och sen, den efterlängtade första koppen kaffe. De hittade även en glutenfri macka som smakade sååååå gott. Aldrig har ett maskinkaffe och en torr macka varit så god 😉

Jag var hemma vid 13 igen och jag kunde jobba undan några timmar, vilket kändes så skönt!

Efter jobbet mötte jag upp Emma för ett glas i solen i Gamla Stan!

Tänkt att för några timmar sedan låg jag på operation? Där och då kändes det lite konstigt men skönt att jag var så pigg! Och glad haha!

Lördagen kom och vid 10-tiden var jag på väg till min vän Josefine för födelsedagsbrunch! Dock med en ”mensvärk” som jag aldrig upplevt tidigare. Det knaprades Ipren…

Det firades med bubblor, massa god mat och en solig takterass med ett väldigt härligt gäng!

Älskar ändå självutlösaren haha!

När klockan blev 15, tror jag, var min plan att ta en sväng på stan. Väl där i ett provrum på Zara kunde jag knappt hålla ut längre. Mensvärken var liksom inte något att leka med och när jag såg mig själv i spegeln såg jag riktigt blek ut..

Jag åkte hem, sov några timmar och drack litervis te. Jag brukar oftast inte ha mensvärk så vet inte riktigt vad som får mig att må ”bättre” men mat var jag ju tvungen att äta trots allt. Svepte ihop denna rätt ”popped corn” med majs och fetaost. Jösses så gott!

Det blev söndag och vi hade bokat bord på Ulla Winblad! Vi skulle fira Victor som fyllt år och sen min kommande födelsedag (på fredag!!!).

Min pappa <3! Vad tusan skulle jag göra utan honom

Och vad skulle jag göra utan denna människa, min bror! Fasen vad glad jag är över att ha dessa i mitt liv.

Nu till maten! Jag har aldrig ätit där förut men kan varmt rekommendera att ni bokar bord där! Maten var gudomligt god och denna fiskgryta var något ut över det vanliga. De hade även glutenfritt bröd!

Efter en så himla trevlig lunch i solen drog jag och fixade några ärenden inne i stan innan allt stängde och sen promenerade hem. 5 minuter innan jag kom hem öppnade himlen sig och det var som en dusch av regn. Men, man kan inte ha flyt med allt =)

Nu ser jag så fram emot en ny vecka och allt vad det innebär !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram