26 oktober 2018 |  Diabetes

Från mig till dig

Hur härligt är det inte att resa? Nu har jag två resor detta år som jag ser fram emot så mycket. Första stoppen kommer att bli i slutet av november. Då åker jag till Amsterdam en sväng och ska prata om rotation och hur jag har applicerat det till min vardag (byta kanyler och rotera). Andra stoppet är en lite mer nervös resa. Jag fick ett samtal för ett par veckor sen som jag blev så otroligt glad över. Jag kommer åka till Danmark, Köpenhamn. Mer om den resan kommer ni att få veta för jag vill mer än gärna ha era åsikter kring ämnet.

Nu i år har jag haft turen och möjligheten att få resa vilket jag ÄLSKAR. Men att resa med en kronisk sjukdom som typ 1 Diabetes kan ställa till det ibland. Och nu kan ni läsa mina tips och tankar kring att resa med typ 1 Diabetes!

Vissa av resorna är tillsammans med diabetiker och om något skulle hända eller att jag skulle glömma bort något finns det alltid (ofta) någon som kan hjälpa till. Men det är inget att ta för givet, att man reser med en diabetes-vän.

Vad är Era bästa tips?

LÄS HÄR

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram