26 oktober 2018 |  Diabetes

Från mig till dig

Hur härligt är det inte att resa? Nu har jag två resor detta år som jag ser fram emot så mycket. Första stoppen kommer att bli i slutet av november. Då åker jag till Amsterdam en sväng och ska prata om rotation och hur jag har applicerat det till min vardag (byta kanyler och rotera). Andra stoppet är en lite mer nervös resa. Jag fick ett samtal för ett par veckor sen som jag blev så otroligt glad över. Jag kommer åka till Danmark, Köpenhamn. Mer om den resan kommer ni att få veta för jag vill mer än gärna ha era åsikter kring ämnet.

Nu i år har jag haft turen och möjligheten att få resa vilket jag ÄLSKAR. Men att resa med en kronisk sjukdom som typ 1 Diabetes kan ställa till det ibland. Och nu kan ni läsa mina tips och tankar kring att resa med typ 1 Diabetes!

Vissa av resorna är tillsammans med diabetiker och om något skulle hända eller att jag skulle glömma bort något finns det alltid (ofta) någon som kan hjälpa till. Men det är inget att ta för givet, att man reser med en diabetes-vän.

Vad är Era bästa tips?

LÄS HÄR

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram