26 oktober 2018 |  Diabetes

Från mig till dig

Hur härligt är det inte att resa? Nu har jag två resor detta år som jag ser fram emot så mycket. Första stoppen kommer att bli i slutet av november. Då åker jag till Amsterdam en sväng och ska prata om rotation och hur jag har applicerat det till min vardag (byta kanyler och rotera). Andra stoppet är en lite mer nervös resa. Jag fick ett samtal för ett par veckor sen som jag blev så otroligt glad över. Jag kommer åka till Danmark, Köpenhamn. Mer om den resan kommer ni att få veta för jag vill mer än gärna ha era åsikter kring ämnet.

Nu i år har jag haft turen och möjligheten att få resa vilket jag ÄLSKAR. Men att resa med en kronisk sjukdom som typ 1 Diabetes kan ställa till det ibland. Och nu kan ni läsa mina tips och tankar kring att resa med typ 1 Diabetes!

Vissa av resorna är tillsammans med diabetiker och om något skulle hända eller att jag skulle glömma bort något finns det alltid (ofta) någon som kan hjälpa till. Men det är inget att ta för givet, att man reser med en diabetes-vän.

Vad är Era bästa tips?

LÄS HÄR

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram