8 september 2021 |  Diabetes

Från en stark espresso till vin

Jag fick ett riktigt glädjerus i kroppen när jag blev överöst med kärlek på min Instagram. Ibland känns det ensamt där inne. Som att jag har en stor publik men hur mycket jag kämpar och lägger upp, kommer det inga applåder. Tomt. Det känns ibland ledsamt men jag ser att ni är där och kämpar med mig.

Men när jag påpekade det, ja, herregud! Så mycket kärlek som finns där ute och nej, jag kommer inte lägga av. Jag älskar detta forum så pass mycket och jag vet att tillsammans gör vi livet som diabetiker en aning trevligare!

Efter jobbet mötte jag upp Johanna för ett mycket viktigt möte. Hade druckit så många koppar kaffe under dagen och var absolut inte sugen på en till kopp. Men när jag hörde rostningsmaskinen (heter det så?) och doften av nybryggt kaffe kunde jag inte låta bli att beställa en dubbel espresso. Det är topp 3 favoritdrycken enligt mig. Och jag har inga problem att dricka kaffe sent på kvällen heller vilket gör det ännu mer underbart 🙂

Dock blev vi bortkörda då de stängde och vi var absolut inte klara. Vad gjorde vi? Gick till stället bredvid och det var inget ”fika-ställe”. Så, ett glas vin/öl och efter någon timma var vi klara!

Nu är planen i rullning och kommer inom kort (typ idag?) säga vad vi planerar. Det är alltså för dig som är kvinna, har typ 1 diabetes och vill hänga med på roliga saker! Gaaah, hoppas innerligt att det kommer bli lyckat! För som ni ser, är både jag och Johanna sviiiin taggade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram