22 maj 2018 |  Mat

Från en fest till en annan

Min helg började i fredags med att inviga min nya byxdress från Zara! Jag och några från jobbet hade bokat bord på La Aventura och jag var så redo för att hänga utanför arbetstid

Det är värt att enbart gå dit för inredningen. Känslan av att ha anlänt till ett slott var stor.

Bubbel till förätt, vin till maten och en kaffe till desserten! Jag tog in  ”vodkapastan” och sällskapet tog in tryffelpastan som jag kan tänka mig att ta nästa gång. Det hela var magi!

Mätta och belåtna begav vi oss till Riche för mingel. Försökte få till ett bra kort under hela kvällen men fasen vad det är svårt ibland. Ljuset, miljön, personer runt omkring som stöter in i en, haha!

Gick till slut ut och frågade vakten… haha! Det blev mer skratt än bilder. Dock otroligt roligt! Vi gick vidare senare till Strandvägen 1 som slutade med en barrunda på alla möjliga olika ställen, Hallwylska, Fou och Rose. Trots många ställen blev det en tidig kväll för min del då jag var helt slut efter veckan. Somnade bums när jag kom hem vid 1-tiden!

Lördagen bestod av att bara försöka ta det lugnt. Vid 4-tiden mötte jag upp denna donna för att ansluta till en ”get-together”-grill-fest för att träffa nya och gamla vänner!

Där grillades det, pratades gamla minnen och såklart träffade många nya bekantskaper med denna fantastiska vy!

Dock bytte jag miljö och mötte upp ett gäng som satt på Svenska Hamburgarköket för en sen middag! Planen var att gå till Landet för att sedan sjunga kareoke. Det slutade med gitarr-spel, choklad och musiktävlingar!

Det blev snabbt lördag och det plingade till i telefonen. Solhäng stod på schemat!

Lunch intogs på marknaden i Hornstull. Chili sin carne och dra mig baklänges vad gott det var!

Det blev en heldag även i söndag och när vi tröttnat på solen tog vi bilen till våra nya vänner där det grillades och pratades om våra planer i sommar. Först ut på agendan är midsommar. Vad ska ni göra?  Har aldrig varit i Stockholm under den helgen och det ser ut som jag lämnar staden även detta år. Skönt!

Veckan som var, var riktigt rolig men tuff för det mentala. Att inte en dag under hela veckan har varit hemma, förutom att sova, tar på mina krafter. Och det märktes i lördags då jag höll på att somna ståendes, haha! Denna vecka kommer vara något lugnare vilket ska bli skönt men trots det blir jag lite rastlös i själen. Konstigt de där. 

Nåväl, jag är verkligen glad över att vädret är så kanon! Det ger så mycket energi till att ta tillvara på dygnets alla timmar och det känns på något vis lättare att träffa både gamla och Nya vänner. Härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram