3 juni 2019 |  Helg

Från city-liv till skärgårdsliv

Tänk vad mycket man hinner med när man får lite extra dagar ledigt under veckan. Och hur underbart är det inte när det är soligt och några grader varmare! Mycket har hunnits med denna helg och jag tänkte dela med mig av vad som jag gjort

I fredags unnande jag mig ett träningspass innan jag tog helg på riktigt. Jobbade hemifrån och kunde enkelt boka in mig på bodypump!

Efter mat och träning slog vi oss ner i solen, jag och min brorsa. Det är en lyx att vi bor ett stenkast från vattnet och lugnet

Kvällen var jag inbjuden till ett event på Gotlandsgatan. Min vän, Amanda och hennes vän hade bjudit in till deras egendisgnade kläder, RockDolls. Det bjöds på lite vin och så en jäkla massa provningar av alla kläder!

Designen är alltså ”rock” och även om allt inte riktigt var i min smak ville jag köpa allt. Något som jag gjorde var att lägga beställning på min klänning som jag ska bära under galan i höst! Den får ni se när det väl är dags 😉

Vaknade upp pigg och glad i lördags och bokade tåg till Norrköping. Blev upphämtad och vi körde direkt ut till skärgården och vår båt! Premiärtur för året, vilken härlig känsla att få komma ut i det friska

Väl framme vid vår ö åt vi västkustchips (passande när man är i skärgården) och drack lite vin i solnedgången!

MYS!

Framåt 8-tiden kom hungern och vi brassade på med grillen. Hur mysigt! Som jag har längtat till detta, båtliv är helt fantastiskt

Jag och pappa var ganska synkade med varandra trots att middag blev väääldigt sen

När middagen stod på bordet hände något. Bilnyckeln som vi lämnade på fastlandet var kvarglömd i bilen!!!! Vi åt upp ganska så snabbt och brassade tillbaka till vår ”kaj”. Lite nervöst men vägen tillbaka var så himla fin. Att åka på sjön så sent (23-tiden) är speciellt. Det känns som man är totalt ensam. Det är tyst – fast inte på ett obehagligt sätt och ett lugn som är svårt att beskriva.

Bilen stod kvar med nyckeln i bilen (klant som glömde det…haha) och vi rundade av kvällen med att vispa grädde till en traditionell Irish coffee! Somnade så himla bra vid 1-halv 2 tiden. Snacka om ösig dag på ett bra sätt!

Märkligt att vakna upp i vår ”hemma_hamn” men ändå så otroligt härligt att sitta i solen och äta svenska jordgubbar!

Efter en lugn morgon begav vi oss hemåt igen då jag skulle med ett tåg tillbaka till Stockholm.

Köpte med mig lunch och sov i princip de två timmar det tog att åka tillbaka. Var helt slut, haha! Men trots det väldigt nöjd över min kurva under dygnet och känner mig så priviligerad över hur bra jag hanterar mat vs insulin. För det är inte alltid så lätt.

Nu ser jag fram emot en sommar med många dagar i skärgården. Att bada massa, grilla en massa god mat och hänga med de personer som betyder väldigt mycket för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram