20 oktober 2021 |  Event

Fotografering, stress och kvällens event

Efter att jag lämnat Balthazar hemma hela måndagen fick jag se en helt annan sida av honom. Att jag har mycket energi gick inte att jämföra med hans och jag fick ta beslutet att under tisdagen jobba hemifrån vilket gick hur bra som helst.

Förutom att han bet sönder min datornsladd… suck. Blev otroligt stressad, sprang till närmsta ”kiosk” i pyjamasbyxor och det hela slutade med att jag bytte abonnemang. Men! Det viktigaste, jag fick sladden på köpet. Nu är det jag som ”barn-säkrar” mitt hem. Tacka livet för mackor. Det hinns liksom inte med någon bättre kost precis just nu.

Har invigt mina nya pjuks också! Dessa köpte jag i söndags när tårarna rann nedför kinden. Sa till Emma att det är ingen idé att köpa något när jag inte ens vet vem jag är, men Tackar så innerligt för hon tog beslutet åt mig att köpa dessa, för de är helt underbara!

Igår efter jobbet åkte jag hem till min fotograf Clara för att fota massa SNYGGA kläder! Det gick hur bra som helst och Clara är så fin som person! Guldklimp. Och så en sjukt bra fotograf!

Något som är ett ”problem” är att jag inte kan äta ifred. Haha, låter så banalt men då jag har en ganska liten lägenhet, finns det inget alternativ än att ta maten ståendes om jag vill ha den ifred. Men, gud så svårt att ens bli arg på denna lilla lurviga när han väl lägger sig till rätta. Fan. Jag älskar honom!

Idag är en ny dag och då jag är borta hela kvällen sitter jag hemma och betar av det mesta av mejlen nu på förmiddagen innan jag behöver åka in till kontoret. Efter jobbet drar vi, jag och Johanna, till John Scott då vi är ett gäng som ska samlas för att spela ShuffleBoard! Nej men jag är så taggad och faktiskt lite nervös.

Det ska bli kul att samla ett gäng typ 1 diabetiker för att bara ha kul tillsammans. Nervositeten är nog för att jag vill att alla ska ha roligt. För tänk om det blir en flopp?

Nu så, jobbet kallar och jag ska strax bege mig ut i regnrusket!

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram