20 juli 2018 |  Helg

Fotbolls-VM och flamingos

I söndags efter min lunch med min norska följare så åkte jag direkt till Josefina som ligger ute på Djurgården. Där mötte jag upp mina vänner för att se på VM-matchen (finalen) och bada. Så svettig som jag var efter resan dit. Jag kan inte förstå att det är så usel ac på tunnelbanorna samt bussarna. Det var olidligt.

Herregud vilken dag!

Vi chillade i poolen, drack goda drinkar och bara njöt på Josefinas. Jag fick även en fråga av en annan gäst där om vad jag hade på min arm. Blir faktiskt väldigt glad när jag får frågan då det inte händer så ofta och jag, mer än gärna, förklarar att jag har diabetes typ 1 och den ”lilla saken på armen” mäter mitt blodsocker som är kopplat till en app i telefonen. Och så visar jag appen, och får en ganska så positiv men chockad blick tillbaka. Då vet jag att de tycker det är lite coolt.

Vi avslutade kvällen med ett gäng försök till en fin gruppbild och middag. Helt underbart!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram