20 juli 2018 |  Helg

Fotbolls-VM och flamingos

I söndags efter min lunch med min norska följare så åkte jag direkt till Josefina som ligger ute på Djurgården. Där mötte jag upp mina vänner för att se på VM-matchen (finalen) och bada. Så svettig som jag var efter resan dit. Jag kan inte förstå att det är så usel ac på tunnelbanorna samt bussarna. Det var olidligt.

Herregud vilken dag!

Vi chillade i poolen, drack goda drinkar och bara njöt på Josefinas. Jag fick även en fråga av en annan gäst där om vad jag hade på min arm. Blir faktiskt väldigt glad när jag får frågan då det inte händer så ofta och jag, mer än gärna, förklarar att jag har diabetes typ 1 och den ”lilla saken på armen” mäter mitt blodsocker som är kopplat till en app i telefonen. Och så visar jag appen, och får en ganska så positiv men chockad blick tillbaka. Då vet jag att de tycker det är lite coolt.

Vi avslutade kvällen med ett gäng försök till en fin gruppbild och middag. Helt underbart!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram