20 juli 2018 |  Helg

Fotbolls-VM och flamingos

I söndags efter min lunch med min norska följare så åkte jag direkt till Josefina som ligger ute på Djurgården. Där mötte jag upp mina vänner för att se på VM-matchen (finalen) och bada. Så svettig som jag var efter resan dit. Jag kan inte förstå att det är så usel ac på tunnelbanorna samt bussarna. Det var olidligt.

Herregud vilken dag!

Vi chillade i poolen, drack goda drinkar och bara njöt på Josefinas. Jag fick även en fråga av en annan gäst där om vad jag hade på min arm. Blir faktiskt väldigt glad när jag får frågan då det inte händer så ofta och jag, mer än gärna, förklarar att jag har diabetes typ 1 och den ”lilla saken på armen” mäter mitt blodsocker som är kopplat till en app i telefonen. Och så visar jag appen, och får en ganska så positiv men chockad blick tillbaka. Då vet jag att de tycker det är lite coolt.

Vi avslutade kvällen med ett gäng försök till en fin gruppbild och middag. Helt underbart!

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram