29 november 2020 |  Helg

Bebis promenad och kompis-häng

Jag har haft en helt fantastisk söndag och advent. Känns lite konstigt med tanke på allt att det gått fort?! Eller kanske är det att vardagen inte ser ut som den brukar?
Mötte upp min bästa kompis och dotter för en promenad i förmiddags. Det var kallt men så himla mysigt och väldigt skönt att komma ut! Hennes dotter Linn är så söt att jag bara ville gosa med henne men, avstånd gäller så inget gos mer än på avstånd!

Vid lunch åkte jag hem till Emma för lunch! Hon har precis flyttat till ny lya och jag blev förälskad. Två kakelugnar, en vinkyl (hallå?! Ett måste i min kommande lägenhet), en walk-in closet (också ett måste till nästa). Vi drack ett glas vin och åt räksallad! Några timmar senare, tiden sprang verkligen och vi hade mycket att prata om, åkte jag hem och här är jag nu. Tänt några ljus och ska skriva några artiklar som ska skickas in nästa vecka. En bra söndag och en väldigt mysig advent. Kanske att jag ska servera mig själv lite glögg? Och en pepparkaka med ost? Ja, så får det bli!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram