9 oktober 2021 |  Diabetes

Försök till att äta, nya naglar och nu helg!

I torsdags låg jag hemma med världens huvudvärk. Jag kan ibland ha huvudvärk men det är av den typen som brukar försvinna. Denna är av en annan sort. Den är liksom kvar där, ihärdig som tusan. Låg därför ganska still under torsdagen och fick lite jobb gjort!


Men vid 17-tiden fick jag nog. Gänget hade slagit sig ner vid slussen på en bar och jag kände bara att jag ska dit! Det blev väldigt bra! Inte alls sugen på varken mat eller dryck men det var så skönt att komma ut och att jag börjar bli mer rörlig! Saknar verkligen att få det där suget efter pommes. Det kommer bli en sån fest när allt lagt sig, vin och pommes frites i mängder!

I fredags blev det ungefär samma som dagen innan. En lugn promenad precis som läkaren ordinerat och det är så fint ute nu!

Orkade även åka till Jennifer och få mina naglar snygga igen! Alltså älskar verkligen pastellfärger haha!

Processed with VSCO with m3 preset


Då jag är en ganska så rastlös person vill jag göra så mycket när jag känner att energin finns. Efter jobbet mötte jag upp Emma inne i stan för ett glas! Och hörni, jag tror det börjar släppa lite nu, smärtan alltså. Vinet smakade bra och det blev två glas! Så glad!

För min den blev det en tidig kväll. Som jag sagt förut känns det att jag inte orkar lika mycket och det beror nog på att jag inte får i mig tillräckligt mycket mat. Och två glas vin på tom mage.. ja. Haha!

idag är det lördag, precis bytt sensor och ska göra mig ordning för en promenad på djurgården. Ska bli så mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

There is a concern about Christmas and holidays in general, which I can definitely understand and relate to! After a fairly long period of sick leave, anxiety about food, exercise and blood sugar, I feel today that I no longer value myself based on these points. I have absolutely high demands on myself, but mostly in terms of work. But it's because I love my job and feel that I have a drive that makes me move forward, and develop which is positive!

Thoughts are thoughts. We are not everything we think and when the anxiety becomes too great for the small things, we usually miss what is happening around us.

Do not forget that you are not your disease, and prioritize yourself based on what makes you feel alive 💕
...

Christmas party ready 💃🎄 ...

Följ mig på Instagram