7 januari 2019 |  Diabetes

Föreläsning

Ny vecka och nya tag. Jag vet inte hur det har kunnat hända men jag har blivit riktigt trött på morgnarna. Jag har alltid varit en morgonpigg person men på senaste har jag varit helt slut. Nu tror jag fortfarande att jag är mer ”pigg” än andra men för att vara jag är det ovanligt.

Jag har tyvärr inte så mycket att uppdatera er om mer än att jag precis bilder från min föreläsning jag hade i Amsterdam för BD Diabetes Care! Jäklar vad roligt och givande det var. Mer av detta kommer ske under 2019.

Haha. Klockan 08.00 tog jag plats på scen. Mäktigt och så otroligt nervöst. Men framförallt väldigt roligt!

Jag pratade om vem jag är som person

Vem jag är som Diabetiker och Influencer

Nämnde min resa från när jag i Los Angeles bestämde mig för att blogga om min diabetes på ett positivt sätt. Hur jag vänder negativitet till fördelar.

Sen till ämnet som ligger mig varmast om hjärtat

Hur jag gick från att vara en sprudlande och glad ung tjej, till att hamna i det som är så otroligt vanligt bland diabetiker. Nämligen ätstörning. Jag talade om min resa från att få diagnosen Anorexi till hur jag tog mig ur den hemska sjukdomen tillsammans med att behöva tänka på blodsockret. Hur gör man? Hur gjorde jag?

I slutet kom Peter upp på scnen, Marknadschef för BD, där vi ställde frågor till publiken (anställda på BD Diabetes Care) om t.ex vart mina följare bor (de flesta följare bor faktiskt i USA) och hur jag (jag och Peter) ska få de anställda att se hur viktigt det är med ett community bland oss som har diabetes.

Peter och jag! Utan honom hade det här aldrig gått. Vilket stjärna! Och mer blir det.

Nu till min fråga till ER, vill du att jag föreläser i Sverige? Skicka mig ett mejl sara@saramoback.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram