21 oktober 2022 |  Event

Förälskelsekänslor

Jag vet inte vad som hänt men har fått en så himla bra känsla i kroppen. Lite som den där känslan när man är nyförälskad, fast jag inte är kär?! Igår besökte jag ännu en gång min ortoped. De ville titta på hur foten såg ut efter att de en vecka tidigare hade tagit bort stygnen. Det såg bättre ut, vilket innebär att antibiotikan hjälper! TACK! Jag fick även tillåtelse att duscha som vanligt och det innebär att jag nu kan duscha utan att behöva plasta in och tejpa min stackars fot.

Igår efter jobbet gick jag förbi när Gustav min vän hade tillsammans med Miss Clara styrt ett otroligt event på Gino! Nej men alltså, jag hade ingen aning om vad det skulle vara för typ av event men jag blev positivt överraskad!

Det var drinkbord i ett överflöd och ja allt man kan tänka sig!

Jag föredrar vin framför drinkar men jag föll verkligen för Negroni-drinken jag fick från en fontän!!

Tänk att den lilla pizzerian kunde erbjuda så mycket!

Deras pizza. De har den absolut godaste glutenfria pizzan som jag har testat. Och jag har testat måååånga. De gjorde även en pizza för min skull, så jag med kunde få äta. Det är otroligt givmilt!

Jag fick välja och valde den vita pizzan med anjovis. Jag älskar anjovis på pizza.

Vi fick även prova en italiensk shot. En man kom fram och sa att vi skulle berätta om när vi känner oss som mest lyckliga. Jag och de som jag stod tillsammans med svarade alla att hänga med vänner/familj man tycker om. Han tyckte att vårt svar var sisådär (vet inte vad han hade tänkt sig för svar men vi fick en shot trots allt. Haha!

Jag gick dit själv men jag gick därifrån med nya kontakter i min telefon och har redan styrt upp en träff! Mingla är något som jag älskar och jag älskar att träffa nya människor och få andra synvinklar (både lätta och enkla saker men även lite djupare).

Jag åkte hem efter 20-tiden. Veckan har varit mycket jobb och kände mig väldigt trött.

Blev ännu mer glad och upprymd när jag insåg att jag kunde ta min första normala dusch efter 3 veckor och 2 dagar! Det ni! Jäklar så skönt att bara stå i duschen, varmt vatten som porlar och inte behöva känna stress över att bandaget och såret ska bli blött! Hurra!

Kommentar till “Förälskelsekänslor”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram