24 maj 2022 |  Mat

Födelsedagsfirande och snabb-bus

Igår var det min fantastiska brorsas födelsedag. Ibland kommer jag på vilken fin relation han och jag har idag. För så har det inte alltid sett ut. Jag minns för några år sedan hur jag blev nervös när jag skulle ringa honom, just för att vi pratade så otroligt sällan.

Sen kom det en period när vi hängde i princip varje dag. Och idag är han en av de personer jag kan förlita mig på till 100%. Så glad att vi har varandra!

Vi sågs igår vid 20-hugget för att testa en ny vinbar på söder. Jag var mitt uppe i att förbereda inför dagens fotografering men ville ändå ta en paus och fira honom!

Drack ett otroligt vin från Italien. Fattoria Bucciacatino Vacri. Enkelt men så otroligt gott!

Och såklart beställdes det massa mat! Chark för hela slanten!

Tog även ett glas orange. Detta föll mig i smaken! Dessa viner kan jag ha svårt för då det smakar för mycket ”fat”?!. Men detta Cantina Orsogna var verkligen gott. Speciellt men absolut värt ett glas!

Jag stannade inte så länge då jag var tvungen att gå hem, tvätta håret, köra någon form av snabb brun utan sol för idag har jag bokat in Clara för fotografering! Vet dock inte hur min solbränna blev då jag hann somna gott i soffan utan att se mig för. Men, det går nog! Nu efter jobbet ska jag rusa till Hotell Ruth för att checka in på ett glammigt rum och kötta på med massa härliga bilder!

Tänker att jag kommer vara trött efter det och det lutar mot att beställa kinamat och mysa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram