20 juni 2022 |  Mat

Firandet av mig

När jag fick frågan förra veckan hur gammal jag blev så fick jag hjärnsläpp. Fick tänka efter någon sekund innan jag sa ”33”. När jag berättar min ålder får jag de flesta gånger höra att ”oj, trodde du var mycket yngre” osv.

Det är något jag verkligen KAN leva med. För det är ju bara en siffra? eller hur! Jag känner mig som jag vore 20-någonting och det hoppas jag att jag kan få göra i många fler år till!

I fredags när jag fyllde år, var det nästan som precis vilken fredag som helst. Jobbade som vanligt och vid 16-tiden åkte jag in till centralen för att se på Åhlens nya koncept där de en gång i månaden kör ”after work”! Så himla kul och jag var där och hälsade på de personer som jag enbart haft mejlkontakt med vilket var härligt!

Emma kom förbi och vi gick till TAK! Vädret var magiskt!

Men Sara, vad vill du göra på din dag? Jag vill att vi ska ha en vanlig AW på ett nice ställe. Inget mer och inget mindre! Vi skålade i ett varsitt glas vin, precis som vanligt en fredag!

Detta är sommar för mig. Att sitta på en takterass i solen, titta på alla människor, prata om livet, drömmar och skratta med sin bästis. Underbart!

Dock hade vi inte tur med vädret hela vägen. Regnet kom och vi drog till första bästa ställe. Proseccobaren? Oavsett namnet var enda kravet att jag skulle få en hotshot. Det är nu en tradition!

Efter ett glas vin och en hotshot kom servitören med ytterligare en shot! Bästa servisen haha men det gjorde inget då denna var helt otroligt god! ”Sara, ta en bild så dina följare får se hur klumpig du är”

Ja, här ser ni, det kom lite utanför men vad gör det, för vi hade så himla roligt att det var svårt att inte spilla 😉

I lördags svirade jag om till min nya blus från Twist and Tango jag köpte på förmiddagen! Så himla söt och jag kände mig gullig! Middag stod på schemat!

Vi gick till det nyöppnade stället vid Zinken som heter ”kvarterskrog Hornsgatan”.

Jag vet att det ser makabert ut men som jag längtat efter att testa! Friterade grodlår?! Herregud

Men, till min förvåning var det riktigt gott!

Omelett med kantareller med tryffelpeccorino! Den godaste omeletten jag ätit tror jag

Jag rundade av kvällen med en faceplant mitt på gatan!!! Huj! Fy fan vad pinsamt men oj vad vi skrattade haha! Det hör nog sommaren till, med lite skrapsår osv. Eller? För gammal? Skit samma.

Födelsedagsveckan var underbar och jag är så tacksam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram