11 april 2019 |  Diabetes

Fira Framgång

En aning trött efter en fullspäckad dag men det vände snabbt då mötet gav mig massa ny energi!
Det firades med alkoholfritt bubbel och kakor!

Hej! 

Det är en ofrivillig frånvaro både på Instagram och bloggen. Känns inte alls kul att meddela att jag jobbar dygnet runt och tiden finns inte. Jag måste prioritera, tyvärr.

Men! Igår var det uppdatering och möte med mitt älskade barndiabetesfonden och det började med att vi firade framgång med samarbetet kring Hammarby! Jag som inte alls har något intresse för fotboll blev så glad. Det poppades alkoholfri champagne och kakor serverades. 

Efter mötet kom jag hem super hungrig så blev en sen middag och sen direkt i säng med dator och jobb. Dock blev det inte mycket gjort då jag kände mig alldeles för stressad och trött. Jag måste prioritera hälsan trots att det är svårt. Men när jag känner av känslor som jag inte alls vill välkomna så måste jag rodda om. Rodda om i vardagen och prioritera mina känslor och ta reda på vad jag mår bra av och få till balansen. 

Svårt men viktigt.

Började dagen med en pass på gymmet. Styrketräning. Så skönt! Jag är mer än redo för dagens jobb. Senare i eftermiddag ska jag ha möte med BD samt försöka träffa pappa som är på besök! 

Min nya blus från H&M

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram