17 maj 2022 |  Mat

Fin helg

Trots att helgen mestadels spenderades med att hjälpa till på loppet (se föregående inlägg) fick jag utöver det en väldigt bra helg! Veckan hade varit något enormt tufft så en lugn helg kom väldigt lägligt.

I fredags efter jobbet åkte jag till Bagarmossen för att hämta hem min älskade katt. Han hade varit borta från mig i 1 1/2 dygn och det kändes så konstigt. En oroande känsla jag inte känt förut.

Efter att pappa bett mig ta en taxi tillbaka hem var jag mentalt slut. Hade gråtit och tyckt att livet var så orättvist. Som om att det aldrig kommer medvind. Efter 10 minuter hemma började B må dåligt igen och fick ringa till akuten för att be om råd. Allt lugnade ner sig och ringde snabbt brorsan och bad honom ses på ett snabbt glas.

Det smakade så bra, vinet alltså. Vi satt där en kortis innan jag kände mig lugn igen och hade mer energi. Behövde en paus från verkligheten.

Lördagen spenderades i Liljeholmen som ni redan vet. Var helt slut och somnade i soffan i typ 2 timmar. Slutkörd? jo tack.

Kvällen kom, tog en promenad och fixade typ världens godaste maträtt! Nämligen, friterad färskpotatis!

Detta är något jag kommer göra fler gånger. Fy fan vad gott. På med salt, peppar, parmesan. Älskar när skalet blir krispigt och smakrikt!

Under tiden potatisen först skulle kokas al dente, sminkade jag om mig, piffade till mig och testade mitt nya läppstift från GIvenchy. RÖTT! Så fint!

Sen blev det dags att äta! Ni måste testa detta !

Söndagen kom och efter en stund för att se några löpare springa i mål efter 100 miles blev det en lugn eftermiddag på söder. Allt är så grönt och vackert nu!

I solen på Rival!

Blodsockret sjönk och beställde in caponata med pommes. Det glutenfria alternativet var inte super duper bra, och då löser jag det med pommes frites! Det är ju så gott =)

Söndagen spenderades hemma med att försöka få gullisen att äta. Han har fått byta kost vilket inte har varit någon höjdare…

Ätit choklad och blåbär! Blåbär kan vara mitt favoritval av bär tror jag. Jordgubbarna kommer på andra plats

Jag hoppas innerligt att denna vecka blir mer lugn än förra. Behöver få lite andrum och känna att vardagen blir lite mer stabil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram